Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.04.2005, 21:36   #1
Marson
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nyśka
A ja mam sima DOROSŁEGO z aspiracją pogoń za dorosłością i to wcale nie żart.

Może niedojrzaly..... heh... No przeciez zdarzaja sie ludzie dorosli (w rzeczywistosci), ktorzy sa wogole niedojrzali i zachowuja sie jak dzieci, nie? xD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.04.2005, 13:44   #2
longer
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał marson
Może niedojrzaly..... heh... No przeciez zdarzaja sie ludzie dorosli (w rzeczywistosci), ktorzy sa wogole niedojrzali i zachowuja sie jak dzieci, nie? xD
Żadna filozofia: wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true, klikasz z przytrzymanym shiftem na sima, wybierasz set aspiration/ cośtam dalej i masz sima z aspiracją pogoń za dorosłością.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2005, 15:25   #3
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.

A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2005, 16:10   #4
longer
Guest

Grin

Cytat:
Napisał mar(tunia)

A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka??
Oto jest pytanie
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak:
Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2005, 16:48   #5
ania500
Guest

Grin

Cytat:
Napisał longer
Oto jest pytanie
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak:
Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.

ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? )?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2005, 18:25   #6
longer
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał ania500
ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? )?
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 07:09   #7
Issa
Guest

Sad

Ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację.
Balbina Biedak wyszła za czarnoskórego i siwowłosego dyrektora szkoły, zamieszkali razem. Ponieważ dyro nie miał żadnych punktów umiejętności- postanowiłam, że będzie siedział w domu i opiekował się dziećmi, i sprzątał. Balbina w tym czasie robiła karierę polityczną.
I nagle, ni stąd ni zowąd, gdy dyro siedział przed tv- zniknął. Zniknął zupełnie, nie ma go w domu, nie mogę nim sterować! :\
Grę zapisałam.
Potem, gdy grałam ponownie, jego nadal nie było. Pojawiła się tylko wiadomość w prawym górnym rogu od niego: 'jest już strasznie późno. muszę iść.'
Nie wiem co jest grane. On żyje, bo Nina Kaliente widziała go na parceli publicznej, a Balbina nie ma we wspomnieniach, że zmarł. Nadal są małżeństwem, ale już tylko na papierze. Ona nawet zadzwonić do niego nie może!
Cóż, będę musiała wysłać ją do miasta, może go spotka i ściągnie do domu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2005, 20:35   #8
Marson
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał longer
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.

Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2010, 17:18   #9
lukaszmaciuk
Guest

Domyślnie

do kazdego przychodzi RAZ rod humble i wrecza komputer nie? a do mijego kolegi przychodzil i codziennie wreczal komputer i mi mowil ze mial z 40 komputerow,blad w grze nie? a mi raz mowil tski koles z klasy co duzo klamie ze mial opcje w sims 2 czas wolny zrob pieczatke z odchodow ,zmyslil to chyba a mi taki kolega starszy ode mnie mowil ze przyszedl mroczny kosiarz do niego i siedzial 2 h i byl najpierw na kiblu a potem pil kawe i ogladal tv,dziwne nie?

a i jeszcze cos! na studiach w takim najwiekszym domu chyba na 12 studentow woidzialem kolesia mial na imie bartek i byl ubrany w stroj krowy i gral na komputerze tez go widzieliscie? stroj krowy xd xd

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 18:34
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Naruszenie Regulaminu
stare 31.07.2007, 16:58   #10
trawa_morska
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Cytat:
Napisał mar(tunia)

widocznie Twoj sim ma silne geny

Cytat:
Napisał sara lee
Ojcem moich ufiątek też jest Obcy Technik! :\ Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że on jest okropnie brzydki!!! Wszystkie małe ufiki mają przez to albo ogromniaste oczy, albo płaski nochal ;( A najgorzej jest jak mają i jedno i drugie :wacko:

wg mnie te kosmoludki sa fajowe

Cytat:
Napisał Andromeda
Hej, czy wy też tak macie, że jak wam ufo porwie sima, to ojcem tego zielonego bachora jest Obcy Technik? U mnie już 11 razy simów porwało i za każdym razem Obcy Technik jest ojcem!
Ja tak mam. Po prostu Obcy Technik uwielbia zapladniac facetow z Ziemi

Cytat:
Napisał mar(tunia)
U mnie było cos takiego: rodzice i nastolatek poszli do szkoły i pracy. Czas przyspieszył. Nagle zwolniło, myślalam, że już wrócili z pracy/szkoły. Nie było jednak samochodu nie było. Nagle biegnie jakiś dziadek i przewraca mi kosz na smieci. Moi simowie musza go stawiać,a smieci wrzucac z powrotem do kosza. I tak w koło Macieju codziennie.
to juz urok Milowa

Cytat:
Napisał Simuś
Dziwy.1.
Ja raz miałem dwoje simów i dałem im się zabawić (nie postarać się o dziecko) i potym babka biegała do klopa wymiotować a w chmurce miała nocniczek dziecka...
Nie urodziła dziecka ale biegała do klopa co dziennie....i ciągle miała ten nocnik....
Niewiem czy by wyzdrowiała bo złapałem wirusa:-(
normalnie urojona ciaza

Cytat:
Napisał trawka
mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom??
moj sim Paweł Paweł byl nakierowany na romanse i jak juz zaliczyl z kilka simek (czasami simow ) to inne wlasnie wzdychaly na jego widok. ustatkowal sie, gdy zaczal miec w marzeniach bara-bara z roznymi 20 simami i ozenil sie z pokojowka a teraz ma trojke dorodnych dzieci. niestety z 10 simow go kocha wiec trzeba uwazac zeby nie calowal zony i itp publicznie bo ciagle ktos przybiega i go policzkuje najgorzej jest jak sie wita ze swymi kochankami, bo witaja sie calujac i wtedy zonka sie wkurza

Cytat:
Napisał AleX
A mi sie zdazylo cos takiego : gralam sobie siostrami Kaliente. Dina brala kapiel a Nina byla w kuchni. Nagle do domu wszedl zlodziej. Kazalam Ninie zadzwonic po policje. Kiedy policja przyjechala i policjant zacza sie bic ze zlodziejem Dina wyskoczyla z wanny i na golasa pobiegla patrzec jak sie bija. Pozniej jak policja zabrala zlodzieja to Dina sie przebrala w ubranie. Glupie nie ??
to akurat nic dziwnego, zawsze jak przychodzi zlodziej to simy rzucaja wszystko co robia i nie wracaja juz do tego. policjant sie rzuca na zlodzieja a nasze simy mu kibicuja. niestety u mnie kilka razy policjant przegral

Cytat:
Napisał HAMER
A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz. ;(
to tez normalne, dzieci i nastolatki lubia sie bawic w wannie w piratow

uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania