|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.
A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka??
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak: Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? )?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację.
Balbina Biedak wyszła za czarnoskórego i siwowłosego dyrektora szkoły, zamieszkali razem. Ponieważ dyro nie miał żadnych punktów umiejętności- postanowiłam, że będzie siedział w domu i opiekował się dziećmi, i sprzątał. Balbina w tym czasie robiła karierę polityczną. I nagle, ni stąd ni zowąd, gdy dyro siedział przed tv- zniknął. Zniknął zupełnie, nie ma go w domu, nie mogę nim sterować! :\ Grę zapisałam. Potem, gdy grałam ponownie, jego nadal nie było. Pojawiła się tylko wiadomość w prawym górnym rogu od niego: 'jest już strasznie późno. muszę iść.' Nie wiem co jest grane. On żyje, bo Nina Kaliente widziała go na parceli publicznej, a Balbina nie ma we wspomnieniach, że zmarł. Nadal są małżeństwem, ale już tylko na papierze. Ona nawet zadzwonić do niego nie może! Cóż, będę musiała wysłać ją do miasta, może go spotka i ściągnie do domu. |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa....
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
do kazdego przychodzi RAZ rod humble i wrecza komputer nie? a do mijego kolegi przychodzil i codziennie wreczal komputer i mi mowil ze mial z 40 komputerow,blad w grze nie? a mi raz mowil tski koles z klasy co duzo klamie ze mial opcje w sims 2 czas wolny zrob pieczatke z odchodow ,zmyslil to chyba a mi taki kolega starszy ode mnie mowil ze przyszedl mroczny kosiarz do niego i siedzial 2 h i byl najpierw na kiblu a potem pil kawe i ogladal tv,dziwne nie?
a i jeszcze cos! na studiach w takim najwiekszym domu chyba na 12 studentow woidzialem kolesia mial na imie bartek i byl ubrany w stroj krowy i gral na komputerze tez go widzieliscie? stroj krowy xd xd Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 18:34 |
|
|
|
#10 | ||||||||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
wg mnie te kosmoludki sa fajowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) to inne wlasnie wzdychaly na jego widok. ustatkowal sie, gdy zaczal miec w marzeniach bara-bara z roznymi 20 simami i ozenil sie z pokojowka a teraz ma trojke dorodnych dzieci. niestety z 10 simow go kocha wiec trzeba uwazac zeby nie calowal zony i itp publicznie bo ciagle ktos przybiega i go policzkuje najgorzej jest jak sie wita ze swymi kochankami, bo witaja sie calujac i wtedy zonka sie wkurzaCytat:
![]() Cytat:
uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty
|
||||||||
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|