Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.04.2005, 15:17   #491
muddy
Guest

Domyślnie

ok, :thx: ale GDZIE TO WPISAĆ mi powiedz!!! Bo zawsze coś gdzieś jest i zawsze się musi gdzieś znaleźć (chodzi mi o rzeczy do simsów), a ja tego drugiego NIE WIEM!!!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.04.2005, 16:03   #492
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lipm
ok, :thx: ale GDZIE TO WPISAĆ mi powiedz!!! Bo zawsze coś gdzieś jest i zawsze się musi gdzieś znaleźć (chodzi mi o rzeczy do simsów), a ja tego drugiego NIE WIEM!!!!!
TU masz całą instrukcję

stare 12.04.2005, 15:16   #493
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Kiedys jak sciągalam te dodatki to nic mi nie chodzilo, ale potem okazalo sie ze te pliki wklejalam do folderow ze starych Simsow! Potem to wszystko przenioslam i bylo Ok Ale downy górą :tu:

stare 12.04.2005, 16:02   #494
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
Kiedys jak sciągalam te dodatki to nic mi nie chodzilo, ale potem okazalo sie ze te pliki wklejalam do folderow ze starych Simsow! Potem to wszystko przenioslam i bylo Ok Ale downy górą :tu:
Eee...ale tu chyba mowa o the sims 1, prawda?...ja mam taki folder "download" i tam wszystko wgrywam i mi dziala

stare 12.04.2005, 16:50   #495
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ♪Suzka♪
Eee...ale tu chyba mowa o the sims 1, prawda?...ja mam taki folder "download" i tam wszystko wgrywam i mi dziala
Tak, mowie o tej pierwszej wersji the Sims, bo the Sims 2 dopiero co zainstalowalam i jeszcze nic nie sciągam, chociaz sama gra mi zle chodzi. Musze wymienic karte graficzną...

stare 15.04.2005, 17:06   #496
ppp
Guest

Sad maszyna kyóra daje wsystkie składniki

Dowiedziałem się od kogoś że jest taka żecz w necie lecz nie wiem gdzie!
Proszę napiszcie gdzie to jest!(na jakiej jeszcze działającej str.)

stare 15.04.2005, 19:52   #497
Guest

Domyślnie

Jest, np taki grzybek, co od razu daje wszystkie skladniki i duzo Magimonów naraz, ale nie pamietam tej stronki z kąd sie go ściąga...

stare 16.04.2005, 09:19   #498
§Saphira§
Guest

Grin

Ja też już nie pamiętam, skąd ten grzyb, ale powiem tyle: już chyba z miesiąc w prawie wszystkich tematach w tym dziale, Suzka umieszcza odnośniki do świetnego przedmiotu (ze strony www.livin-it-up.net . Ostatni przedmiot w downloads [str. 2]) Pisała tam, że w tym przedmiocie jest DOSŁOWNIE wszystko, a ja sprawdziłam i całkowicie się zgadzam. Naprawdę warto wejść.
PS. Pozdrowienia dla Ciebie, Suzka.

stare 19.04.2005, 13:54   #499
Guest

Domyślnie

Już mam! Tego grzybka można ściągnąć z http://sims.kelsha.net Można tu też ściągnąc te kryształki co dają umiejętności i wiele innych rzeczy

stare 28.04.2005, 09:13   #500
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie kod na amgimony - magibud ?

Właśnie przeszukuję internet i widzę, ze kod na magimony to nie magicbud tylko magibud...muszę to wypróbować :shifty: wrócę i powiem wam, czy dziala...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania