|
|
#501 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dziwne, bo przeciez sama nazwa wskazuje, że ,,MAGICbud" albo ktoś kto to pisał po prostu sie pomylił i uciekła mu jedna literka, ale niewiem Sprawdz i powiedz nam czy działa
|
|
|
|
|
|
#502 |
|
Guest
|
Mi na zwykłej działce najpierw wyrosła fasola, potam korzeń problemu a nie mam jeszcze kryształów ;(
|
|
|
#503 |
|
Guest
|
Mi kryształek wyrósł za pierwszym razem, ale kiedy ściągnełam grzybka i zaczełam dużo czarować
Aż sie zdziwiłam, bo nawet sie nie spodziewałam, że wyrosną ,,same", bo już wcześniej sobie wszystkie kryształki ściągnełam
|
|
|
#504 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#505 |
|
Guest
|
Ważne, że chociaż są te grzybki
Chociaż po ich magimonach nie można sie przeprowadzić do Abrakadabrowa A wogle kod byłby wygodniejszy
|
|
|
#506 |
|
Guest
|
Mam mały problem. I to chyba dobre miejsce. Otóż mam wszystkie części SImów no i grałam sobie normalnie. Czarowałąm ludzi i wsyztsko było ok.
Ostatnio zauwazyłam ze nie moge żucić czarów na żadnego człowieka, żadnym simem. Dziecko tez nie może. Moge je jedynie odkrywać. ;( HELP |
|
|
#507 |
|
Guest
|
Hmmm... Wiem, że to głupie, ale mają w magazynku różdzki??
A może rzucałeś czary w miejscu publicznym i twoi simowie zostali ukarani? Albo skończył im sie zapas czarów? Albo to po prostu błedy w grze? Jakies rozwiazanie musi być... :wacko:
|
|
|
#508 |
|
Guest
|
Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.
|
|
|
#509 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#510 | |
|
Guest
|
Cytat:
Może u ciebie jest podobnie. Albo przypomnij sobie co ostatnim razem robiłaś w tej grze przed tym jak przestało działać rzucanie czarów
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|