![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Oki to takie porozrzucane zdjątka.Niedługo wkleje więcej
![]() Tutaj takie cosik przed wejściem do domu. ![]() Wymarzona bruka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wymarzony basen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze ocencie to cosik bo chce wiedzieć czy moje simy są szczęsliwe w swoich domach ![]() PS.Dlatego nie mogłam wkleić bo zapomniałam, że w drugim img trzeba jeszcze dodac /. ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo często robię domy jednopiętrowe. Wtedy łączę w jedną przestrzeń salon, kuchnię i jadalnię. W pobliżu łazienka mała, korytarz i przejście do dużej łazienki i sypialni. No i dużo, dużo dodatków ściągniętych z różnych fajnych stron!
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
No to niech bedzie troche zimowo
![]() Teraz czas na zimowa kolekcje ![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Zima! W mojej grze teraz w każdej rodzinie jest zima. Tomogę wam wkleić. Albo wkleję później, bliżej świąt, jakby świątecznie udekoruję domki. Albo teraz udekoruję i wam pokażę!
8:34 Piszę tutaj, żeby nia robić posta pod postem. Ależ ze mnie prawy człowiek ![]() No więc jak wyżej pisze wklejam wam mojom chatę w świątecznym wystroju choć do świątjeszcze miesiąc. ![]() Do kitu, nie? |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
No to kolejna porcja moich brzydactw:
Tu jest domek "z wierzchu" ![]() A tu jego "wnetrzosci": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSTRZEGALAM ZE OKROPNE!!! |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Moj kolejny zimowy domek
![]() Zdjecie w dzien. ![]() Zdjecie w nocy. ![]() Pozdrowka ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()