![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to kolej na moją rodzinkę
![]() ![]() Rodzina Lotario Don Lotario wiódł życie macho. Pewnego jednak dnia poznał bogatą biznes women- Nicole, Don mieszkając sam w swoim małym domku, łapczywie rzucił się na pieniądze kobiety, oplatając ją sobie wkoło palca. ![]() Jednak ślub nie był dobrym pomysłem, czego następstwem był chwilowy stan niepoczytalności Dona. ![]() ![]() Kiedy Nicole była w pracy Don zabawiał się z Kasią Langarek, sprzątaczką. Jednak jako mąż zabawiał się rówież z żoną, niestety zabawy z Nicole nie wyszły mu na dobre, kobieta zaszła w ciążę i urodziła piękną córeczkę- Carol. Don ponownie popadł w depresję, ale na krótko, gdyż w szybkim czasie wyjść z niej pomogła mu Baśka Misiurka. ![]() ![]() Jednak sielanka Dona nie trwała długo. Pewnego dnia Nicole została w domu, aby zająć się córką, nie mówiąc o niczym mężowi. Ten jak zwykle zaczął zabawiać się ze sprzątaczką, gdy do sypialni weszła Nicole. Nie darowała tego mężowi. Wyprowadziła się z domu zostawiając Carol z Donem. Ten nie przejął się tym za bardzo. ![]() ![]() Jak już mówiłem, Don nie przejął się odejściem żony i już następnego wieczoru zaprosił do siebie Baśkę. Ona również wpadła w jego sidła. Dla niego zmieniła wygląd. Nie czekając na inną okazję Don oświadczył się Baśce, która zgodziła się. Tak więc nową żoną Dona została Baśka Misiurka, teraz Lotario. ![]() ![]() ![]() ![]() Baśka wkrótce zrozumiała, że Don ożenił się z nią tylko dlatego, że nie mógł wynająć na całe dnie opiekunki. Mąż bił ją i kłócił się prawie każdego dnia. ![]() ![]() Następne losy rodziny Lotario już wkrótce ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|