![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, że niktórzy powiedza, że mogłam się posłużyć wyszukiwarką ale naprawde nie nawidze JEJ!...
![]() Dobra chciałam się o cos zapytać... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Chce sobie zrobić w Simach Hogwart ale ja nie mam talentu do robienia zamków a więc wyszukałam pare zamków (takich jak Hogwart) w necie tyle, że żaden z nich mi nie działa w grze! I czy ktoś z was może mi przesłać Hogwart (ZROBIONY PRZEZ WAS) nie z netu bo mi coś nie działają... Tylko własnej roboty?? Jak zobaczyłam jak np. "Tidus2004" zrobił zamek to mi szczena opadła!! Ale on nie może przesłać a więc chciałam poprosić o pomoc kogoś innego... Bardzo was o to prosze!! Czekam na szybkie odpowiedzi... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A instalujesz te zamki?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jest jakiś błąd! ![]() Miałam ich już około 5 i żaden nie chce wejść z neta dlatego chce od kogoś z gry... ![]() Nie umiem znalesć już więcej podobnych do Hogwartu... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A masz The Sims 2: Na studia? Bo moze te zamki podszebują NS.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ale sprawdzałam i nie wymagały dodatku The Sims 2: Na studiach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A co jest napisane - "w tym blędzie"
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
bo już sprawdzałam ![]() Wiesz może gdzie na forum moge sciągnąć Hogwart zrobiony (dosyć ładnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hmmm...
a ściagalaś z Modthesims? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A więc znasz jakiś zamek na forum podobny do Hogwart (nawet ładny ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Millie, to że nie lubisz wyszukiwarki, mało kogo wzrusza. nie rozumiem w czym masz problem - z wpisaniem Hogwart ?
Jeśli chodzi o drugi problem - domy z forum niczym nie różnią się od domów z modthesims, i jedne i drugie są robione przez normalnych użytkownikow. tak więc jeśli jedne się nie instalowały, nie będą się prawdopodobnie instalować drugie. zainstaluj sobie sims2pack clean installer i za jego pomocą na pewno poradzisz sobie z domami z modthesims (porada w ciemno bo w dalszym ciagu nie wiemy co co wyskakuje). |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
BARDZO PROSZE O POMOC!! | Syla | The Sims 1: Rozszerzenia | 10 | 11.09.2003 07:20 |