|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się moje fotostory? | |||
Jest beznadziejne. Zamknąć temat! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 19.15% |
Nie podoba mi się. |
6 | 12.77% |
Takie sobie. |
17 | 36.17% |
Bardzo mi się podoba. |
15 | 31.91% |
To najlepsze fotostory na forum. |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To jest moje pierwsze fotostory, więc bądźcie wyrozumiali. Nie sadzę że wam sie spodoba, ale może jednak. I bardzo prosze o komentarze.
Odcinek 1(poniżej) Odcinek 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 1 Niedawno na ubocze Werony wprowadziła się rodzina Dikaprio. Składa się ona jak na razie z czterech osób- dwóch sióstr bliźniaczek Ashley i Judy oraz rodziców Rebeki i Johna. Mama bliźniaczek spodziewa się dziecka. Ashley cieszy się z tego powodu, ale Judy nie!!! Judy najchętniej była by jedynaczkom, nienawidzi siostry. Gdy dowiedziała się że jej mama jest w ciąży znienawidziła rodziców. Ashley mogła by mieć bardzo dużo rodzeństwa, kocha małe dzieci!!! Uwielbia się nimi opiekować. Bliźniaczki są swoim przeciwieństwem, ciągle się kłócą i biją. Nienawidzą się!!! Ale jak jedna ma doła to druga jej pomoże. -Judy dlaczego wzięłaś moją bluzkę! ![]() -Bo, sobie pożyczyłam. -A ktoś ci pozwolił? -No, jasne!! -A niby kto??!! -No………sama sobie pożyczyłam !! -Oddawaj ją natychmiast to moja bluzka!! -A co mi zrobisz ja ci nie oddam głupia krowo!! -No, zaraz zobaczysz!! A wtedy pożałujesz. -No ale się boje już się trzęsę ze strachu. Krowo!!! Muuuuu… muuuuu… -Dziewczynki śniadanie gotowe proszę zejść na dół bo jest już wpół do ósmej. -Weź sobie tę bluzką ale tylko na dzisiaj !! -Dzięki! -Chodźmy na śniadanie żeby mama się nie denerwowała bo jej niemożna -A tam niech ten bachor w ogóle się nie urodzi!! -Przestań tak mówić bo cię kopnę. -Nie zaczynaj znowu! Bliźniaczki zeszły na śniadanie i zaraz zabrały się do pałaszowania pysznych naleśników z czekoladą. ![]() -Dobre było no ale trzeba iść do szkoły !!! -No i dobrze przynajmniej nie będę oglądać rodziców a może kogoś poderwę!! -Wątpię że ci się uda. ![]() Po szkole, kiedy siostry wróciły do domu, mama zawołała: -Dziewczynki obiad gotowy! -A to super jestem taka głodna że zjem konia z kopytami a ciekawe jak tam dziecko czy już jest większe? ![]() -Nieciekawi mnie to wcale!! -Mamo urósł ci brzuch! Ale super, czyli jutro rodzisz??!! -Tak jutro jest mój termin. -Nie gadajcie o tym, nie chce żeby ten bachor przyszedł na świat a tak w ogóle nienawidzę go ani was nie jesteście moimi rodzicami nienawidzę was!! -Dziecko drogie przestań tak mówić!!! - Bo to prawda!- po tych słowach Judy wybiegła z domu ![]() [B]Czy matka pogodzi się z córką? Co zrobi Judy, gdy urodzi się dziecko? Jak potoczą się dalsze losy rodziny Dikaprio?[B] Ostatnio edytowane przez gosia_simka : 09.10.2005 - 12:05 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|