|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
podjedż myszką na punkty aspiracji9obok reputacji)i pojawi ci sie dymek z określonym marzeniem
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A wiecie jak spełnić marzenie:
Dorzyć złotego jubileuszu ? Bo moja Simka ma i niewiem jak jej to spełnić ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aby spełnić pragnienie "Dożyć złotego jubileuszu" należy:
1. Mieć dwóch dorosłych simów, małżeństwo. 2. Grać nimi, aż się zestarzeją. 3. Jak już są dziadkami (muszą być ciągle małżeństwem ![]() ![]() 4. Teraz tylko dbamy, aby impreza się udała, i mamy spełnione pragnienie, prawda, że proste? ![]() Ja rzadko spełniam życiowe pragnienie ![]() ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Moja studentka ma pragnienie, żeby 3 dzieci skonczyła studia... Tylko ciekawe czy ona tego dozyje hehe. Będę próbowała jej to spełnić
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moja Simka chce uzyskać najwyższy szczebel kariery... obibok? Coś takiego. W każdym razie chce być honorowym gościem przyjęć. Póki co sprzedaje ciuchy.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mojej nikt nie pobije
![]() 8 dzieci ma wziąć ślub, ona chyba zwariowała!!! Ma dwójkę dzieci i za około 10 dni się zestarzeje!!! EDIT: Jeszcze coś - mój sim ma cel życiowy... Namalować 20 arcydzieł ![]() Ostatnio edytowane przez Ammano : 10.02.2006 - 20:46 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Moja Simka ma pragnienie "Dożyć złotego jubileuszu"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moja simka miała marzenie zdobyci 100,000$
Jusz to raz spełniłem jakiś rok temu, ale tera było dobrze Osiągneła szczyt kariery Malarza czy coś, i odrazu po pujsciu do pracy, pokazała sie karta szansy, reszty chyba nie musze muwici ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|