|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Cornelia kiedy kolejny odcinek?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ciekawe, ciekawe.. W końcu o postaciach z którymi można sie spotkać na codzień w świecie simów
niemoge się doczekać aż ktoś o tych bratach Dziwakach napisze albo o Mieszkańcach Werony! Bardzo ładnie Jestem dumna Ale tyle tych słodkości.. niektóre rzeczy mi się niepodobają.. strasznie uderza się w oczy "minoł" sorka ja niemoge patrzec na cos takiego chociaz sama robie byki no i co jeszcze... przeszkadza mi to że lata skracasz w jeden odcinek.. chyba że to od ślubu minęły tylko 2 tygodnie :/ postaraj się rozwijać akcję pooowoooliii.. niech jeden wątek ciągnie się od połowy jednego odcinka do połowy drugiego- wiesz o czym mówie ? o głupich telenowelach ale taki typ fotostory wybrałaś..Ja osobiście lubie kiedy istnieją zabawne wątki a nie same bieeednee umartwianie się skrzywdzonej dziewczyki.. czy ona niemiała żadnych wesołych przeżyć od czasu ślubu z Donem? nie wiem.. jakiś wypad do restauracji, kina dzień radości.. nadążasz? no.. nie jest źle! jeżeli będziesz mieć siłę przeczytać ten koment do końca to już można uznać to za sukces.. 7/10
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nie wiem jak mogłam wcześniej nie looknąć do tego fs... Jest na prawdę bardzo fajne. Fabuła chociaż taka zwykła to wyjątkowa. Szkoda tylko, że tyle błędów... Mictrosoft Word (Nie WorPad) wspaniale je podkreśla na czerwono. Jeśli posiadasz taki program to skorzystaj z niego, a będzie na "6". Narazie mogę ci dać "tylko" 4+
To i tak dobra ocena, a przynajmniej ja tak uważam
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bardzo mi sie podoba te FS. Czekam na następny odcinek
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dużo błędów ortograficznych, i tych mniejszych i tych większych.
Radze wszystko napisać w Wordzie (nie w wordpadzie) i później skopiować. Fabuły w sumie nie ma. Pierwsze dwa odc. były oczywiste dla każdego. 3 i 4 odc. dodały troche twojej własnej fabuły. Zdjęcia są dobrze wklejone i mają dobrą jakość. Jedynym błędem są te znaki nad głowami simów. Tekst bardzo dobry oprucz tych literówek. Oceny: Fabuła 5/10 Zdjęcia 6/10 Tekst 6/10 Ocena ogólna: 5.5/10 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Błędów duuuużo, ale raczej już o tym wiesz
Sama treść jest bardzo ciekawa Historia mnie wciągnęła i z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg. Osobiście tęsknie za Kasandrą, bo jak dostałam simsy pierwszą rzeczą jaką zrobiłam, to utopiłam ją w basenie ![]() ![]() Tak Trzymaj !!!Pozdro, Chiara |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Corny nie trzymaj nas w niecierpliwosci
DAJ ODCINEK!! |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |