Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.12.2005, 16:51   #1
Eventualna
Guest

Domyślnie

Bardzio fajne... Żadna tam "brechta z Ciebie" jak to mówi moja matematyczka, wprost przeciwnie bardzio mi siem podoba x 100 10/10
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.12.2005, 17:07   #2
Sacline
Guest

Domyślnie

Cornelia kiedy kolejny odcinek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2005, 02:40   #3
Clovsii
Guest

Smile

Ciekawe, ciekawe.. W końcu o postaciach z którymi można sie spotkać na codzień w świecie simów niemoge się doczekać aż ktoś o tych bratach Dziwakach napisze albo o Mieszkańcach Werony! Bardzo ładnie Jestem dumna

Ale tyle tych słodkości.. niektóre rzeczy mi się niepodobają.. strasznie uderza się w oczy "minoł" sorka ja niemoge patrzec na cos takiego chociaz sama robie byki no i co jeszcze... przeszkadza mi to że lata skracasz w jeden odcinek.. chyba że to od ślubu minęły tylko 2 tygodnie :/ postaraj się rozwijać akcję pooowoooliii.. niech jeden wątek ciągnie się od połowy jednego odcinka do połowy drugiego- wiesz o czym mówie ? o głupich telenowelach ale taki typ fotostory wybrałaś..
Ja osobiście lubie kiedy istnieją zabawne wątki a nie same bieeednee umartwianie się skrzywdzonej dziewczyki.. czy ona niemiała żadnych wesołych przeżyć od czasu ślubu z Donem? nie wiem.. jakiś wypad do restauracji, kina dzień radości.. nadążasz? no.. nie jest źle! jeżeli będziesz mieć siłę przeczytać ten koment do końca to już można uznać to za sukces..

7/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2005, 13:25   #4
Nulka
Guest

Domyślnie

Nie wiem jak mogłam wcześniej nie looknąć do tego fs... Jest na prawdę bardzo fajne. Fabuła chociaż taka zwykła to wyjątkowa. Szkoda tylko, że tyle błędów... Mictrosoft Word (Nie WorPad) wspaniale je podkreśla na czerwono. Jeśli posiadasz taki program to skorzystaj z niego, a będzie na "6". Narazie mogę ci dać "tylko" 4+
To i tak dobra ocena, a przynajmniej ja tak uważam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2005, 13:49   #5
Annna
Guest

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba te FS. Czekam na następny odcinek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 10:13   #6
Saxin
Guest

Wink

Dużo błędów ortograficznych, i tych mniejszych i tych większych.
Radze wszystko napisać w Wordzie (nie w wordpadzie) i później skopiować.
Fabuły w sumie nie ma. Pierwsze dwa odc. były oczywiste dla każdego. 3 i 4 odc. dodały troche twojej własnej fabuły.
Zdjęcia są dobrze wklejone i mają dobrą jakość. Jedynym błędem są te znaki nad głowami simów.
Tekst bardzo dobry oprucz tych literówek.
Oceny:
Fabuła 5/10
Zdjęcia 6/10
Tekst 6/10
Ocena ogólna: 5.5/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2006, 20:11   #7
Chiara
Guest

Domyślnie

Błędów duuuużo, ale raczej już o tym wiesz Sama treść jest bardzo ciekawa Historia mnie wciągnęła i z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg. Osobiście tęsknie za Kasandrą, bo jak dostałam simsy pierwszą rzeczą jaką zrobiłam, to utopiłam ją w basenie Tak Trzymaj !!!

Pozdro,

Chiara
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2005, 13:54   #8
Sacline
Guest

Domyślnie

Corny nie trzymaj nas w niecierpliwosci
DAJ ODCINEK!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania