|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie myślałam, że domek w stylu wiejskim tak mnie zaskoczny.
Jak to się mówi "Miłość od pierwszego wejrzenia" ^^ 1O/1O Ps. Skąd masz łóżko w pokoju dziecięcym? To płaskie z pościelą kolorową i jakby kocem okryte? xoxoxo |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek jest cudowny. Eve- a jednak wszystkim się podoba. Mówiłem
![]() Jak dla mnie najpiękniejsza jest kuchnia. Po kuchni wszystko jest piękne na tym samym wysokim poziomie ![]() P.S. Masz świetną grafike ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
piękny, cudowny, zaierający dech w piersiach, zachwycający... boski, jednym słowem *_*
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie. Dlaczego Wy wszyscy macie talent do domków ładnych budowania, a ja nie? ;__;
Cudownie, bosko, genialnie, świetnie. ^^' Wiejskie domki mają 'to coś'. Mnie też 'to coś' zachęciło do kupienia działki na wsi, bo jest piękna. Las, jeziorko, drzewka. ^^Ahh te klimaty. Ale dobra, rozmarzyłam się. Domek [powtarzam się] jest super, od razu daję Ci 10/10. ^^ Wystarczy? ;P |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wow... niesamowite, jakie urocze, jakie przytulne! ;___; ja chce to miec w grzeee....
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Coś pięknego.
Jeden z najlepszych domów jakie widziałam *,*. 10/10 a nwet więcej. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Eveline *,*
To jest cudowneee ;D Ma ten wiejski klimat i w ogóle *_* I niech ci się to uda spakować bo ja musze mieć te wszystkie dodatki *_* A przynajmniej mi podaj linki do: tej huśtawki na drzewie, piecyka z kuchni i... warzyw w ogródku ;D Bjutiful *,* |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Domek jak zwykle śliczny...co tu sie rozpisywać na temat tego że masz niesamowite talencicho
![]() Pozdrowienia ![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|