Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.01.2006, 18:35   #1
Angel com
Guest

Domyślnie

Boski domecek. Taki wiejski, że aż fajosko gitowski. szkoda że nie dasz do ściągnięcia. Coż zostaje podziwianie pracy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.01.2006, 18:47   #2
Issa
Guest

Domyślnie

Naoglądać się nie mogę, no. Wpadłam w zachwyt stopnia najwyższego i wiele bym dała za ten domek w grze mojej. Eveline, proszę, popróbuj jeszcze z tym pakowaniem chałupki, co? Całość jest przerażająco naturalistyczna i boska. Nie rozumiem: co tu jeszcze dopieszczać chciałaś?

stare 25.01.2006, 21:09   #3
Calintz
Guest

ThumbsUp

Jak zawsze świetny domek...Twoje domki maja w sobie to "coś" Naprawde świetna robota baaardzo mi sie podoba. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety nie ocenie tego domku bo niemieści się w mojej skali

stare 25.01.2006, 21:48   #4
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Issa
Eveline, proszę, popróbuj jeszcze z tym pakowaniem chałupki, co?
No niestety. Przez większość dzisiejszego dnia próbowałam sobie poradzić z tym błędem. Nic nie pomogło. Pozostało mi już tylko pozbycie się Downloads, a co za tym idzie, unicestwienie chałupki...

stare 26.01.2006, 18:56   #5
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Eveline
No niestety. Przez większość dzisiejszego dnia próbowałam sobie poradzić z tym błędem. Nic nie pomogło. Pozostało mi już tylko pozbycie się Downloads, a co za tym idzie, unicestwienie chałupki...
Szkoda będzie tak pięknej chałupy, no ale jak mus to mus.
Przynajmniej mogliśmy nacieszyć oczy tym cudeńkiem.

stare 26.01.2006, 19:49   #6
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Domek jest przecudowny *-*. Szkoda że nie da sie go ściągnąć, no ale trudno..chlip chlip.
Właściwie to jedyne czego można by się uczepić w tym domku to daszek na zewnątrz-powinien być czymś podparty bo nienaturalnie wygląda Poza tym małym szczegółem to wszystko jest idealnie zrobione.

stare 26.01.2006, 20:09   #7
Aϊda
Guest

Domyślnie

Wies jak wies. Super *-* ! Podziw, swietne dodatki, wsystko piekne ^^ Cod , miod i slodkie orzeszki 10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania