|
|
Zobacz wyniki ankiety: Moje Fotostory jest: | |||
Odlotowe - 5 gwiazdek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 34.48% |
Całkiem niezłe - 4 gwiazdki |
14 | 48.28% |
Przeciętne - 3 gwiazdki |
7 | 24.14% |
Zgroza - 2 gwiazdki |
4 | 13.79% |
Strach się bać - 1 gwiazdka |
4 | 13.79% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
No wreszcie coś tutaj o moim (nie no... nie moim x P) Poznaniu! Tylko jakoś nie wspomniałeś o Górczyńskich gołębiach które zostawiają 'skromną' niespodziankę na głowie każdemu kto przejdzie pod wiaduktem. Chociaż to by przestrzegło ludzi do założenia kapelusza przed wyjściem na poznański górczyn. Wracając do Fs. bardzo oryginlane, i jak mówił Saya cudne połączenie przyszłości z teraźniejszością. Masz fajny styl pisania, i fajnie opisujesz uczucia. Błędów nie zauważyłam, dużo opisów. Zdjęcia ładne, czytelne, pasują do textu.
Chociaż TU muszę ci powiedzieć ,że rude włosy nie pasują do różowej bluzki. Ale to kwestia gustu itd. Czekam na następny part który jak mówisz niestety szybko nie nastąpi. Trudno... poczeka się. Pozdrawiam Lil. PS. Co to znaczy "Memories"? |
![]() |
![]() |
#23 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne, podoba mi się .
![]() Bardzo dobrze opisujesz uczucia, w Twoim poprzednim fotostory "Przeszłość Przyszłości" dominowała akcja, było jej wręcz za dużo. Tutaj wszystkiego jest w sam raz. Podoba mi się połączenie wspomnień z teraźniejszością. Zdjęcia są w porządku, choć to przedostatnie takie rozmazane. Tekst też w porządku. Były chyba dwie literówki ("e" zamiast "ę", ale to nieważne). Miałam wrażenie, że dużo razy pojawiało się słowo "przybita", ale może to tylko takie wrażenie, a liczyć teraz nie będę. ![]() W tym fragmencie po drugim zdjęciu gdy piszesz, że zmęczona Julia usnęła, przydałby się akapit przed opisywaniem jej (a ściślej mówiąc przed słowami "Nie była ładna (...)). Drobny szczegół, ale troszkę dziwnie wygląda. ![]() Chyba rzeczywiście to nie będzie prosta historia, tak jak mówisz (mam nadzieję). Ocenię po trzecim albo czwartym odcinku, na razie jest na plus. ![]() Pozdrawiam Cytat:
Ostatnio edytowane przez Isi : 16.02.2006 - 23:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ooo, bardzo fajne.
Piszesz właściwie bezbłędnie, poprawnie, szybko i wygodnie się czyta. W drugim odcinku denerwować mogą szybkie "przeskoki" akcji, ale poza tym wszystko tip-top :P Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Fajny odcinek! Bardzo mnie sie podoba! Nie moge sie doczekac na kolejny odcinek
![]() Ocena: 9/10 Ale ona moze sie zmienic ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Nio to Niuniuś, powiem tak:
tekst: bardzo dobry. czyta się przyjemnie i szybko. j a osobiscie nie lubie jak ktos opisuje pokoje, tak jak ty, czyli "znajdowały sie tam..." ale to nie jest błąd tylko mój dziwny wymysł. ćlicnie opisane uczucia ćlicnie zdjęcia: niektóre niezłe niektóre gorsze, ale nie są fatalne, aczkolwiek mnie ni zachwyciły(w tej kategorii jestem najbardziej surowa) oryginalność: tu najwyższa nota. temat nie należy do grupy tych najbardziej oklepanych(problemy sercowe nastolatki, gwałt itp.) tylko jest głęboki i skłaniający do rozmyślań nawet Wyłupiastooka(wiesz o kogo chodzi ![]() ogólny efekt: zachwycający :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|