|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Heh, uwielbiam takie "cosie".
Kumplu, stan cywilny to nie jest miejsce zamieszkania.. I ten król królików..? Ocenię po I odcinku. To był chyba wstęp? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Świetny wstęp...
![]() Nawet fajny pomysł, ale nie zbyt ciekawie. To ma być wojna Staruszka pomiędzy jakimiś królikami? :con: |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To ma być dramat czy horror?
Ale nie dziwmy się, masz dopiero 10 lat. Cóż życzę ci wytrwałości i żebyś przebrnął jakoś przez te komantarze... |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No i co z tego ja tez mam 10 lat i bym mogla zrobic lepiej a udowodnie wam to bo robie mój tez pierwszy komix ale nic o nim nie powiem.
Ocenie po 2 odcinku ale spróbuj zrobić lepiej. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ten komiks jest hmm... niezły!!!!! Na swój sposób...
Chociaż ten odcinek jest trochę gorszy od pierwszego... Najlepszy tekst: Szybciej ruszaj tymi odnużami sługusie! :laugha: Najgorszy tekst: Ty śmieciu o kolorze sikowym :con: Mam nadzieję, że w 3 odcinku wrócisz do swojego neutralnie zabawnego stylu!!! |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Łahahahaha! *tarza sie po podłodze* Uhuhu, huuuhu! :laugha: :laugha: :laugha:
To jest takie głupie i tyle w tym błędów, tyle idiotyzmu... Pozostaje tylko się śmiać. W ogóle nie masz pojęcia, co znaczą słowa, których używasz, najpospolitsze wyrazy piszesz źle... Ogólnie to 0/10, ale pod względem śmieszności - 10/10. LOL. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
akaj, a ty ile masz komentarzy, że tak zapytam wrednie? Bo ten komentarz akurat nie był zbyt miły... Owszem, fotostory wykazuje wiele braków w inteligencji zapełnionych wyrażeniami typu "Ty śmieciu o kolorze sików". Mocz ma kolory bardzo różnorodne i nie można go określić jednym wyrażeniem :laugha: Tak ogólnie to teksty są słabe i nie robisz wielkiej konkurencji winklusiowi. Tak w ogóle winklus postępujesz ząb za ząb, porównują mnie do niego? A co! Zdeptam go! Gdyby mnie ktoś porównywał z tobą raczej bym utrzymała swoją ocenę
![]() Ogólnie komiks słaby. 1/10 |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
:con: :wacko: Ten komiks jest żałosny, teksty a już zwłaszcza opis postaci jest poprostu bezsensowny. 1/10
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
BUHAHAHAHAHAHA, hahahahahehehe. Dla mnie te fotostory są orginalne i chociaż zabawne a nie o tematyce powarznej jak np polityka. Czytając je strasznie się uśmiałam. Szczeże oprucz tego że są śmieszne to też troszke bez tołku, ale spoko. Czekam na kolejne odcinki!!!!
:laugh:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|