|  | 
|  27.02.2006, 18:31 | #2 | 
| Guest 

|   

to mi sie podoba. E tma, to jest wieksza konkurecja dla Winklusa. Choc Kumpela FS jest owiele lepsze, mnie bledow, a zdnai sa ladnie napisane <hopla!> ==' *------* | 
|   | 
|  27.02.2006, 18:42 | #3 | 
| Guest 

|   

Heheh ostatnio sie tak uśmiałem na ostatnim odcinku Twojego FS :d Musze powiedzieć, że teksty są zrozumiałe, wiadomo co sie dzieje   Czekam na kolejny odcinek   | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:07 | #4 | 
| Guest 

|   

No, no, no! Coraz ciekawsze się robi   Mogę stwierdzić nawet, że jesteś lepszy od Winklusa  Chłopie jeszcze zrobisz na tym forum karierę! hihi Czekam na nastepny odcinek   | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:15 | #5 | 
| Guest 

|   

No już fajniej   Staraj się! Stajesz się coraz trudniejszym przeciwnikiem Winklusia  WOjna  . Ciekawe kto wygra? | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:23 | #6 | 
| Guest 

|   

OoO...     Gratulejszyn! ;-P O wiele lepszy odcinek od dwóch pierwszych! Widać, że się postarałeś  Nie zauważyłam ani jednego błędu, nie było głupich, prymitywnych tekstów no i przede wszystkim wszystko było zrozumiałe  Rozśmieszyło mnie to: Imie: Sługa Nazwisko: Króla  I jeszcze dobre było to co ten dziadzia podskoczył  Na serio widać dużą poprawe i robi się coraz ciekawsze! Pozdrawiam    | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:28 | #7 | 
| Guest 

|   

Łojej   hahah  Rzeczywiścei bardzo zabawne fotostory  Ciekawe... | 
|   | 
|  06.03.2006, 17:12 | #8 | 
| Guest 

|   

Wiesz, to jest bez sensu, i jest trochę błędów. Ale mi się podoba. Treść, no cóż... Gdybyś był starszy to bym wymordowała, a tak to jesteś na plus    | 
|   | 
|  06.03.2006, 17:52 | #9 | 
| Guest 

|   

heh...świetne! świetne, świetne, świetne! I trochę (może nieświadomie) ukazuje okrutność i zakłamanie tego świata (scena z kasjerką w totku). Żal mi tego staruszka.... | 
|   | 
|  13.03.2006, 20:04 | #10 | 
| Guest 

|   

Witaj Grzesiu. Bardzo fajny komiks. Cala historia trzyma w napięciu aż do ostaniej chwili. Kiedy to Biedak zamienia się w Bogacza. Ale najbardziej podobały się te dwa króliki. Naprawde smieszne, że szok    Mówią krótko : masz wielki talent twórczy. Papapa i pozdrów Krysie, naszą kochaną rezyserke  :* | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |