![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ludzie! Pomórzcie! Kocham budować domy w Simsie 2, ale znam bardzo mało kodów!!! Jak na przykład ustawić prezdmioty skosem?? Albo jak zrobić dach, taki jak na tych zdjęciach domu baby-jagi? Jak zrobić szklany dach? Błagam, pomóżcie!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Ładny domeczek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A domek mi się podoba, chcętnie bym kupił takie cóś moją simką ^-^. |
|
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No ale skąd szklana podłoga? |
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Jezu, ściągnij sobie z neta ale problem :fist:
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Sorry, ale to chyba nie ten temat, nie?! No właśnie. A sio ->http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz wygląda naprawdę prześlicznie a ten mostek mmmmmm paluszki lizać. =)) Doznałam jednak lekkiego szoku jak zobaczyłam tą kopułę strasznie mnie przygniotła. W środeczku natomiast raczej mało przypomina to cukiernie ale klimacik jest. Pominę jednak tą łazienkę mając nadzieje, że ją jeszcze poprawisz tak więc 9/10 =)
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny sklepik xD Bardzo mi się podoba. Bryła bardzo ciekawa i oryginalna. Ogród cudowny, Wnętrze też nieczego sobie. Najbardziej chyba podoba mi się ten niewinny osiołek stojący niedaleko.
Moja ocena 9/10 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
A mnie się podoba ten osiołek na zewnątrz i w ogóle roślinki, w środku też fajnie, ale to duże pomieszczenie jakieś takie nie w moim stylu. Chyba nie pasuje mi styl Baby Jago <lOl>
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|