|  09.03.2006, 17:56 | #82 | 
| Guest 

|   

Taak, fotki są super!   Najbardziej podobała mi się ta rozmarzona mina dziadka na widok swojego nowego domu. Najlepszy tekst: ..... trudno wybrać, bo wszystkie teksty były świetne!   | 
|   | 
|  13.03.2006, 20:04 | #83 | 
| Guest 

|   

Witaj Grzesiu. Bardzo fajny komiks. Cala historia trzyma w napięciu aż do ostaniej chwili. Kiedy to Biedak zamienia się w Bogacza. Ale najbardziej podobały się te dwa króliki. Naprawde smieszne, że szok    Mówią krótko : masz wielki talent twórczy. Papapa i pozdrów Krysie, naszą kochaną rezyserke  :* | 
|   | 
|  24.03.2006, 20:14 | #84 | 
| Guest 

|  Szok! Dziadziuś spotyka króliczki i sie razem bawią    :wacko: ... Gdy przeczytałam to FS dostałam takiego mętliku w głowie że SZOK... :con: Fabuły w tym całym FS jest 0/10... Ale przypadkiem sie niezniechęcaj... To najgorsze co może być!   | 
|   | 
|  24.03.2006, 21:55 | #85 | 
| Guest 

|   

Jaka bzdura... Jak to FS się nikomu nie podobało, to ::kumpel:: mimo wszystko dawał nowe odcinki. Oczywiście osobiście bardzo się z tego ciesze gdyż nie poddawał się i pisał dalej  Ale gdy teraz wielu osobom jednak się spodobało nagle odcinków, co? Nie ma! A ja na prawde czekam na 5 odcinek, bo to FS zrobiło się bardzo ciekawe  Tak więc ::kumpel::... weź się w garść i pisz new odcinek! xD Pozdrawiam   | 
|   | 
|  28.03.2006, 13:49 | #86 | 
| Guest 

|   Ja wcale nie zrezygnowałem z pisania tego fs...  Tylko komp mi się zepsuł i już od ponad tydzień jest w naprawie... Właśnie dzisiaj będę miał go z powrotem, więc nowy odcinek dam w piątek albo poniedziałek.  | 
|   | 
|  31.03.2006, 13:08 | #87 | 
| Guest 

|  :d W czasie czytania tego komixu można było się nieźle uśmiać. I chociaż indyki nie lubią zazwyczaj królików, bo jest to dla nich duża konkurencja w gospodarstwie domowym, to Sługa i Król wzbudzili moją sympatię. Po zobaczeniu pierwszego odcinka można było pomyśleć, że to nie będzie udane fs, ale z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej! I spodobało mi się, bo jest nietypowe. Czekam na 5 odcinek. | 
|   | 
|  05.04.2006, 21:36 | #88 | 
| Guest 

|  wypowiedź klusi 

No proszę... komiks mi przypomina stare, dobre czasy. Ale kilka rzeczy mnie dziwi: po 1 to król królików, czy jakiś mag? Po 2, jak to król, to czemu nie mieszka w pałacu, tylko w śmietniku?
		 | 
|   | 
|  06.04.2006, 13:51 | #89 | 
| Guest 

|   

no dobra kumpel, na olimpiadę ortograficzną to bym Cię nie wysłała . komiks jest git, naprawdę. pisz ten piąty odcinek. : )) | 
|   | 
|  10.04.2006, 13:17 | #90 | 
| Guest 

|   

Eee tam Wy marudy- mnie się ten komiks podoba!    Wolę czytać ten komiks niż niektóre inne, starszych użytkowników :] Ale sza. A i jeszcze jedno- 10-latek nie musi być mistrzem ortografii, więc nie wypominajcie mu za każdym razem jakie błędy popełnił. Akurat w tym przypadku to aż tak nie razi :> Kumpel, pozdrawiam   | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |