|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Wchodziłam już tu kilka razy i obrazki się nie wyświetlaly, teraz się udało.
![]() Odcinek jest super, długi i jest coraz fajniej. ![]() Najbardziej podobało mi się, jak dziadek oglądał swój nowy dom. ![]() Ta sprzątaczka to może jest królik w przebraniu? Albo ma jakieś z nimi powiązania... bo śmietnik wydawał jej się wygodny. Chyba, że wampiry u Ciebie lubią przebywać w śmietnikach. ![]() Już nie ocenię, bo oceniłam, ale czekam na następny odcinek. ![]() A odcinek mogłeś upchnąć spokojnie w jednym poście, jak mówi ~Asiulek94~, ale nie przeszkadza mi, że jest w dwóch. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
Zaczyna sie fajnie dziać.
Podoba mi sie ten tekst o "wchodach" że to zabezpieczenie przed złodziejami. Oby tak dalej....
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel! Nie no nigdy sie tak nie uśmiałam! Jezu ale śmiech ze szok!Daje ci teraz 10/10 za pomyśłowość!
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bwahaha,ale sie usmialam :p
Nie ma w tym nic głębokiego,przejmujacego,ani zadnych czynnikow jakie dobre fotostory zawierac powinno,ale to jest genialne,haha. Można sie posmiac z niektorych textow,powiem wiecej,mozna sie nieźle uśmiać. Sługa-Królik jest zarabisty,bwahaha XD Nie wiem czy powinnam dawac punktacje,ale niech bedzie... 8/10 i zbesztajcie mnie za to,ze takie wysokie,hyhy. Ci,ktorzy pisza głębokie i przejmujace fotstory moga sie poczuc urażeni, ale co tam,niech bedzie,lol. Pozdrawiam |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mnie zastanawia dlaczego Kazio dzieli schody na dwa rodzaje...
Czy to zależy od miejsca, w którym akurat się znajduje?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Super FotoStory - bardzo pomysłowe. Jeżeli miałabym oceniać, to byłoby to 6/10.
Jeden punkt odjęłam za niezrozumianą składnię paru zdań, następne 2 punkty odjęłam za kryształki w pierwszym i chyba w drugim odcinku i ostatni punkcik odjęłam za to, że to jest troszkę primitywne, ale może takie właśnie ma być. Od głosowania w sondzie się jeszcze powstrzymam, bo jestem ciekawa, czy coś się jeszcze poprawi. Tymczasem czekam na kolejne odcinki! Papa, trzymaj się!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
jak już odświeżone - wspaniałe O_O!
uśmiałam się z tego... hmm... prowokacyjbego debiutu (XD) 10/10 i tyle *,* |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
To FS jest świetne!
Rozśmieszyłeś mnie na maxa... Słownictwo dziadka dobija... Oczywiście pozytywnie "No to idę nawiedzać dom xD" albo "Ooo, jak tu nowozytnie jest!, "Aż mnie reumatyzm rozbolał od tego wszystkiego!" xD Ty to masz pomysły... Wchody i schody... Nie no, rodzinka nie rozumie nagłych, nieuzasadnionych wybuchów śmiechu dobiegających z mojego pokoju.
Ostatnio edytowane przez linkinhay : 30.04.2006 - 10:37 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|