|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bwahaha,ale sie usmialam :p
Nie ma w tym nic głębokiego,przejmujacego,ani zadnych czynnikow jakie dobre fotostory zawierac powinno,ale to jest genialne,haha. Można sie posmiac z niektorych textow,powiem wiecej,mozna sie nieźle uśmiać. Sługa-Królik jest zarabisty,bwahaha XD Nie wiem czy powinnam dawac punktacje,ale niech bedzie... 8/10 i zbesztajcie mnie za to,ze takie wysokie,hyhy. Ci,ktorzy pisza głębokie i przejmujace fotstory moga sie poczuc urażeni, ale co tam,niech bedzie,lol. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie zastanawia dlaczego Kazio dzieli schody na dwa rodzaje...
Czy to zależy od miejsca, w którym akurat się znajduje? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Super FotoStory - bardzo pomysłowe. Jeżeli miałabym oceniać, to byłoby to 6/10.
Jeden punkt odjęłam za niezrozumianą składnię paru zdań, następne 2 punkty odjęłam za kryształki w pierwszym i chyba w drugim odcinku i ostatni punkcik odjęłam za to, że to jest troszkę primitywne, ale może takie właśnie ma być. Od głosowania w sondzie się jeszcze powstrzymam, bo jestem ciekawa, czy coś się jeszcze poprawi. Tymczasem czekam na kolejne odcinki! Papa, trzymaj się! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jak już odświeżone - wspaniałe O_O!
uśmiałam się z tego... hmm... prowokacyjbego debiutu (XD) 10/10 i tyle *,* |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() To chyba jest mój ulubiony komix. :laugha: |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przebrnęłam przez półtora odcinka, po czym w ankiecie zaznaczyłam opcję ostatnią. Dno. Człowieku, jeżeli nie potrafisz pisać po polsku, pisz w innym języku. Może japoński? Reflektujesz?
Poziom fabuły jest niziutki. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To FS jest świetne!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez linkinhay : 30.04.2006 - 09:37 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|