|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mam podobny taki problem... gry używam TYLKO i WYŁĄCZNIE do robienia zdjęć etc. więc jest mi obojętne czy będzie się mocniej czy mniej zacinać. Zależy mi tylko na jak najwyższym poziomie grafiki... i problem w tym że właśnie w pewnych momentach grafika mi się pogarsza. Nie można jakoś zrobić żeby gra zawsze miała dobry poziom grafiki? Bo jak już mówiłem, mi to nie robi różnicy jak mocno będzie się ciąć...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Też mam tak, że jak ustawię sobie najlepszą jakość to po pewnym czasie mi się wszystko rozmazuje. Ale to raczej wina komputera (karty graficznej)
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mgiełka sorry, nie przeczytałam do końca jej notki. Z resztą nie wiem o co nie chciałabyś się kłócić, wystarczyło uprzejmie powiedzieć, że nie zauważyłam tego czy owego.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ale ostatnio właśnie podczas gry wszystko mi się rozmazało i wyglądało strasznie (a zawsze mam wszystko ustawione na najwyższym poziomie). Wtedy zrobiłam tak: wszystko ustawiłam w opcjach grafiki na najniższy poziom, zapisałam zmiany, po czym znowu ustawiłam wszystko na najwyższy. I pomogło, znowu wyglądało dobrze. Tylko nie wiem, czy zawsze pomaga.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Miałam straszne problemy w robieniu zdjęć Paris Hilton, bo grafika bez przerwy się pogarszała...
A ja mam 72,56GB wolnego miejsca na dysku Kartę graficzną podobną do tych powyżej... I co?! |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
![]() |