![]() |
#12 |
Reputacja: 13
|
![]()
To dziwne ze tobie sie takie cos robi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
karta. tez tak mialam na starej ;P
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pamięć RAM masz w zasadzie wystarczającą, więc mogłabyś tylko ustalić pamięć wirtualną na stałym poziomie, ok 1GB i raczej unikać uruchomionych komunikatorów. Messengera, jeżeli nie używasz go polecałbym w ogóle odinstalować. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Sweety a bawiłaś się może w grze opcjami grafiki? Jeśli nie to radzę się pobawić. Miałam taką samą grafikę jak ty ale pozmieniałam tam troche i wszystko było wporzo.
To są rzeczy, które powinnaś zmienić: Oświetlenie: Wysokie Efekty graficzne: Wysokie Detale Sima/obiektu: Wysokie Detale tekstur: Wysokie Odbicia światła: Włączone Teraz powinno być o wiele lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Swetie Chantal pokazala ci dobrze ale wszystkie te opcje spowalniaja gre o max. 15 minut
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mam podobny taki problem... gry używam TYLKO i WYŁĄCZNIE do robienia zdjęć etc. więc jest mi obojętne czy będzie się mocniej czy mniej zacinać. Zależy mi tylko na jak najwyższym poziomie grafiki... i problem w tym że właśnie w pewnych momentach grafika mi się pogarsza. Nie można jakoś zrobić żeby gra zawsze miała dobry poziom grafiki? Bo jak już mówiłem, mi to nie robi różnicy jak mocno będzie się ciąć...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Też mam tak, że jak ustawię sobie najlepszą jakość to po pewnym czasie mi się wszystko rozmazuje. Ale to raczej wina komputera (karty graficznej)
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Mgiełka sorry, nie przeczytałam do końca jej notki. Z resztą nie wiem o co nie chciałabyś się kłócić, wystarczyło uprzejmie powiedzieć, że nie zauważyłam tego czy owego.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|