|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
14 | 43.75% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
14 | 43.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
3 | 9.38% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 3.13% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
to cale wytykanie literowek bylo totalnie jednym wielkim bez sensem. napisalam, ze mi padl word. mam prawo do zrobienia kilku bledow, ktorych nie trzeba odrazu wytykac palcem, a jezeli juz to chociaz poprawnie.
na pewno nie ŻUCAĆ, boze swiety, tutaj się podstawówka kłania rzucac, przez eeeerrrzeeeet. potem sa szklane oczy, ktore sa w 100% poprawne, jest jeszcze kilka, ale juz nie bede ci robic "pośmieliska" z tego co sprawdziłam, obie formy sa poprawne. nie podoba sie? jakze mi przykro, twoje zdanie ;pp sie uczepie jeszcze zdjec, ja wiem, ze sa dobre. nawet nie chodzi o ujecie tylko w jaki sposob je tutaj zaprezentowalam (ahhh, skromnosc) co do -powiedziala, -odpowiedzial, tak zawsze pisalam i nie zamierzam tego zmieniac, na razie nikomu to nie przeszkadza. ps. ahaa i nie powinnam porownywac, ale w twoim fysy fotki nie byly lepsze ;p pozdrawiam. 2 ODCINEK pojawi się na 5% dzisiaj, i na 95% za kilka dni. musze dokonczyc odcinek i zrobic zdjecia, a troche to trwa. prosze jeszcze o jedno. nie pisac i nie prosic o nowy odcinek na PM i GG, naprawde sie staram, chociaz nie wszystkim sie to podoba. dziekuje za pozytywne komentarze, krytyki rowniez przyjelam do wiadomosci, a w miare swoich mozliwosci postaram sie dac drugi odcinek jak najszybciej. (chociaz mam co do tego watpliwosci, poniewaz 2 odcinek jest naprawde bardzo chaotyczny...zastanowie sie jeszcze) pozdrawiam, autorka! Ostatnio edytowane przez sasha fierce : 24.04.2006 - 17:30 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
*bezsensem xd
Nasty, nie wiem, czemu się tak bulwersujesz - przecież Iceyy ci pomogła O_o A 'powoli robiły mu się szklane oczy' brzmi zupełnie niepoprawnie, zresztą sama się zastanów - czy to dobrze brzmi? Co do FS, przede wszystkim zachęcił mnie tytuł. Oddaje charakter fs, na którym niestety się zawiodłam.. zdjęcia rzeczywiście są niezłe, jednak tekst tchnie niepotrzebnym patosem; szczególnie słowa Amandy. Zrobiłaś z niej bohaterkę zdecydowanie zbyt tragiczną, powinnaś trochę przystopować w następnych odcinkach - ale to tylko moja drobna sugestia :p Fabuła na razie niespecjalnie mnie wciągnęła. Ciężko oceniać po pierwszym odcinku, ale po prostu nie czuję się zachęcona. To Fs z pewnością jest lepsze od poprzedniego - cieszę się, że się poprawiłaś. Wiem, że może być lepiej - i że stać cię na więcej. Nie chcę po następnych odcinkach wrzucić 'Lilly of the valley' do szuflady z typowymi romansidłami. Pozdrawiam PS. Skąd ściągnęłaś ciuch Amandy? Strrasznie mi się podoba*_* W ogóle cała Amanda jest śliczna, udostępniłabyś ją kiedyś do ściągnięcia?^^ |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo ciekawe fotostory i myśle że po tych poprawkach co niektórzy załważyli będzie jeszcze lepsze, ciekawe zdjęcia i treści chociarz czasami przesadna. Zobaczymy jak będą wyglądał dalsze odcinki i treści
Powiem ci że tytuł jest bardzo dobry bo on mnie też zachęcił^^ |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
i kolejny taki przypadek w historii działu 'fotostory' *,*
Nasty, podaję ci rady jak na tacy. a ty ją odpychasz. proszę bardzo. niestety niektórzy nie potrafią do siebie przyjąć KONSTRUKTYWNEJ KRYTYKI. Cytat:
)no cóż, skoro tak stawiasz sprawę proszę bardzo. wolisz , żebym oceniała - buahaha, żenada, beznadziejne, do dupy -10/10. tylko potem nie oczekuj żadnych wyjaśnień - "dlaczego?!" pozdrawiam zupełnie nieszczerze x> ps. wytykanie literówek to kolejna rada, byś mogła zmienić part. nie jesteś najlepszą pisarką, więc te rady to była dla ciebie wspaniała, złota szansa, której niestety nie wykorzystałaś ;d a to, że padł word NIKOGO nie usprawiedliwia z kaleczenia języka. |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bravo :ql: Twoje FS jest super, moje jedyne zastrzeżenie to chyba takie,że powinnaś częściej dawać nowe odcinki
. Moja ocenka to 10/10, a tak przy okazji to mogłabyś mi podać link gdzie mogłabym ściągnąć twarz Collina?? Bardzo proszę.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
iceyy, jak ci sie nie podoba moj styl pisania to trudno, ale jakos dziwnie nie odczulam pomocy z twojej strony. (i niewiem czy zle zrozumialas, ale ja napisalam zucać przez zet z kropka, a ty mnie poprawilas na rz. (?)
vanilliene, czy to bedzie romansidlo? nie wiem jeszcze. nigdy nie ustalam fabuly fs z gory, moze dlatego tez wydaje sie wszystko takie chaotyczne. troche mi sie wydaje, ze stawiacie mi za wysoka poprzeczke. staram sie jak moge i nadal jest nie tak, nie moze byc idealnie, ale moze byc lepiej ; ) co do amandy, hm..czy ja wiem czy jest sens zeby ja udostepniac? naprawde nie jest az taka ladna? co w niej ladnego? ;p a ubranie niestety niewiem skad sciagnelam, podobne mozesz znalezc na emilie boutique. anet@, twarz collina sama zrobilam, w zasadzie to jest ona podstawowa ;p mings, taka wyrozumialosc autorom bardzo sie zawsze przydaje, dziekuje. a wiekszosc ubran jest z boutique emilie. nastepny odcinek niewiem kiedy bedzie, bede miala niedlugo reinstalke, wiec ... jeszcze troche, ale w sumie nadchodzi weekend majowy wiec mysle, ze cos popracuje. teraz juz bez bledow i z waszymi radami powinno byc lepiej. pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez sasha fierce : 27.04.2006 - 17:22 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hmmm hmmm...powiem tak (a raczej napiszę).Fotostory całkiem ciekawe, przynjamniej jest logiczne i stylistycznie też w miarę ok....widać ,że się starasz.Ale zadzam się z Alią niektóre dialogi są zbyt sztuczne, zbyt wyniosłe.... postaraj się pisać bardziej prosto ,bardziej "życiowo"..a będzie ok i nie przejmuj się tak krytyką nikt od razu nie pisze super.Nie musisz się zgadzać...ale jeśli zrobisz małe poprawki napewno będziesz miała o wiele wiecej pozytywów
Narazie moge ocenić 7/10 ale narazie się wstrzymam
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Naprawdę zrobiłaś go sama
?. No Nasty ty masz głowę do robienia fajnych simów.Myślałam,że go ściągnęłaś z jakiejś stronki,bo w FS Say była ta twarz bardzo podobna do twarzy Rana i to chyba dlatego .
|
|
|
|
#9 | |||
|
Guest
|
Teraz ja wtrącę swoje 3 grosze
![]() Tytuł mnie zaintrygował. Zdjęcia są śliczne. Jednak z samym tekstem jest gorzej. Jak tu już mówiono, Amanda wyraża się jak z dziewiętnastowiecznej ballady, co do FS kompletnie nie pasuje. Jeśli chcesz nadać FS intrygujący klimat, możesz używać takich stwierdzeń, ale nie w wypowiedziach bohaterów, raczej w opisach. Własnie, opisy. Opisów tu strasznie brakuje, co odczuwa się czytając do FS. Po prostu czegoś mu brakuje, Styl pisania jest taki sobie, bardzo sztuczny. Unikaj też powtórzeń Cytat:
Cytat:
Na razie wstrzymam się z oceną. Popracuj trochę nad stylem pisania, i unikaj błędów ortograficznych. Czekam na II odc. Cytat:
Dobrze ci poprawiła. Ostatnio edytowane przez Art : 28.04.2006 - 10:20 |
|||
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
wymiękam już, przecież napisałam rz. sama sie juz gubię w tym, po prostu przeczytalam ten kawałek i jest to durne RZ, RZ, RZ! źle napisałam w mojej wcześniejszej wypowiedzi, racja.
szykujcie sie na 2 odcinek. wolny od błędów i od dziewiętnastwowieczej ballady (przynajmniej sie staralam ^__^') |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|