|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
jesli nie masz jego adresu, to popytaj starych znajomych - ktos musi znac. jesli oni nie beda wiedziec to niech podaca namiary na innych jego kolegow. wkoncu adres dostaniesz. i teraz to juz trzeba grac drastycznie. gdzies ok 21 (tak zeby jego rodzice byli) pojdz do niego i powiedz, ze przyszlas/es po swoje simsy. jesli bedzie mowil ze przyniesie jutro - powiedz ze nie po to sie fatygowalas, zeby teraz otchodzic i ze czekalas na nie ponad rok. ma ci je oddac dzisiaj. jesli powie, ze musi ich poszukac to powiedz ze mu pomozesz, jesli sie nie zgodzi to powiedz, ze poczekasz. jesli po 10 minutach nie przyjdzie zacznij dzwonic do dzwonka. az do skutku. jesli otworza jego rodzice to nawet lepiej;p. bedzieaz mogla im powiedziec co on zrobil i, ze ma albo oddac simy albo kase.
Ostatnio edytowane przez pocia : 17.05.2006 - 20:41 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie wszystkim za rady :kissing:
Wybiore się wreszcie do niego i mam nadzieję, że gre odzyskam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
powiedz swoim rodzicom że pożyczyłaśkiedyśsimy a on ci nie oddał i ja nie chcesz iść to niech twoi rodzice zadwonią albo idą do jego rodziców albo ty idź
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
I oto tutaj mamy jawny przypadek złodziejstwa!Moim zdaniem on się połasił na twoje simsy.Orginalne,wiesz można zaszpanować.Jak już je sobie zainstalował i pograł,to pomyślał,że są takie super i że ich wcale(przynajmniej na razie) nie musi oddawać.Pomyślał,że jak ci nie będzie o nich przypominał to zapomnisz z biegiem czasu o swojej grze.A ty na całe szczęście nie zapomniałaś i zaczęłaś że tak powiem walczyć o swoje.No i oczywiście są inne możliwości,że on np.zepsuł grę,sam komuś pożyczył i ten ktoś mu nie oddał i wiele wiele innych,ale to są tylko moje domysły.
Powinnaś za to złożyć mu wizytę,jak było pisane.Jeśli nie poskutkuje pogadać z jego rodzicami,a jeśli i to nie zadziała,bo jego rodzice będą to mieli gdzieś,że ich syn to (rzecz biorąc,jeśli nie chce odda) przestępca to niech twoi rodzice z jego porozmawiają! WALCZ O SWOJE!!!!Heheh,no i na przyszłość pożyczaj swoje rzeczy osobom zaufanym. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Będę go tak długo męczyć aż w końcu odda moją własność
Kupiłam sobie dodatek własny biznes, ale niestety nie moge go uruchomić dopóki nie będe mieć podstawowej wersji gry. Moja koleżanka na Simsy tylko, że pirackie i mam takie pytanie czy jeśli zainstalowałabym sobie Simsy pirackie, a potem oryginalny dodatek własny biznes to gra będzie działać ?? Wiem, że tutaj nie rozmawia się o piratach, ale jesli ktoś wie to niech napisze. Dopóki nie odzyskam gry chyba nie mam innego wyjścia |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tak będzie działało
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Chyba będę musiała znowu zainwestować w podstawową wersje gry ;( Ostatnio edytowane przez InMyDreams : 15.06.2006 - 17:06 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi kolega zabrał instrukcję i nie mogę grać bo nie mam kodu...Extra!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
masz oryginal wiec masz prawo wpisac w googlach 'the sims 2 cd key' ![]() |
|
![]() |
![]() |