Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2006, 14:54   #1
Cococzek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Serendipity
A gdzie jest ten dom??? Bo ja na zdjeciach widzialem tylko ogromną stodolę bez klasy....
no nie komentuj jak się nie podoba nie mów że takie arcydzieła budujesz to czemu ich nie pokażesz???

Wickoo napisał
taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287

po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick?

Ostatnio edytowane przez Cococzek : 25.05.2006 - 15:01

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2006, 17:53   #2
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick?
Chyba po to żebyś zobaczył, że można zbudować małe pokoje, mimo że dom jest duży. Trochę pomysłowości.
Tak jak napisała Joniss - trzeba urozmaicić pokoje. To nie mieszkanie w blokach tylko dom, w którym można mieć np siłownię z basenem. Efekt: połowa salonu znika.

stare 25.05.2006, 17:59   #3
riannon
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się. Pomieszczenia albo przesadnie wielkie albo zbyt małe. Jeśli już robisz takie duże pokoje to przynajmniej je zagospodaruj a nie zostawiasz pustą przestrzeń. Kolory średnio do siebie pasują, ogródka nie ma w ogóle, bryła średnia no i nie ma zdjęcia z zewnątrz.

stare 25.05.2006, 20:08   #4
Heavenly
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi sie wcale przykro mi za duzo miejsca zostawionego - Czy tam Simy beda biegac , czy bale urzadzac ?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania