|
|
|||||||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 16
|
Cytat:
Dom robiłem około 4-5 godzin. ![]() Pozdrawiam Ulmille P.S Aha, jeśli chcecie mieć ten dom w swojej grze, napiszcie [email protected] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo nie lubie takich domów....gdzie nie ma się czego uczepic
.Miejscami bardzo ciekawa konkurencyjność skrajnie różnych form. Szczególne miejsce...zielony wypoczynek na tle ceglanej ściany. Mimo pochwał mam jedno zastrzeżenie, Nie lubie także aż tak surowego minimalizmu. W niektórych miejscach jest po prostu za pusto. Moja ocena : 10/10. Pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
WOOW!Ładny.I cieszy mnie to że ktoś mimo nowoczesności urzył maxisowskich mebli!
8/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
mógłbyś ten domek umieścić na megaupload.com lub na rapidshare.de ? z góry dzięki
![]() domek - 10/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
piękny ;-)
Naturalnie udostępnisz go do pobrania? <: |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Eh, widzę, że jako pierwsza skrytykuję ten dom. Bardzo śrenio mi się podoba.
Z zewnątrz może być, chociaż dach jest fatalny. W środku natomiast...Po pierwsze, kuchnia jest za duża i za pusta. Jak nie miałeś co w niej dać, trzeba było zrobić mniejszą. Przydałby się jakiś ciekawy akcent, np. w kolorze czerwonym. . Salon - kąt jadalny całkiem ładny, ale kominek za duży i brzydkie zasłony. Łazienka - Te czerwone drzwi...Nie podobają mi się też tbrązowe tapety. Sypialnia pierwsza niezby ciekawa, szczególnie to łózko tak na uboczu, ogólnie źle dobrane kolory. Druga jest w porządku, śliczna narzuta i plakaty, trzecia zaś podoba mi się najbardziej. Ładne kolory, meble, łóżko (gdyby jeszcze nie te czrwone drzwi :con: ). Garderoba do przyjęcia, ale gabinet zrobiłeś naprawdę świetny. Ogólnie, niezbyt ciekawy, moim zdaniem, ale do przyjęcia 5/10 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ten dom jest Bosski
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dach
Łazienka na parterze Druga Sypialnia Drzwi T__________T Te 4 rzeczy Ci się nie udały ..... Ogólnie dom nawet ładny :] 6,5/10 |
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Strasznie mi się podoba ale są 2 usterki ale daje 9,5/10 :*
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |