|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Fotostory jest suuuuuper! Nie mogę doczekać się następnego odcinka i mam nadzieję, że wszyscy doczekamy się setnego
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Podoba mi się twoje FS żeby tak dalej.... Ocenie po 1 odcinku !!
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Pomysł bardzo oryginalny, aczkolwiek nie podoa mi się jak piszesz o tym dzieciątku ...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
NIewiem czy wypowiadałam się czy nie ale jest spoko
Naprawde fajne, jedno z lepszych FS na tym forum (jak dla Mnie xP) 10 punktów :*
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Moze byc, fajnie ze facet nie zmieni sie z dnia na dziec w troskliwa nianke tylko caly czas czuje niechec choc z kazda minuta corac mniej.... A bardzo fajne "ciuszki i inne potrzebna rzczy" heheheeh
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ten facet jest jakiś dziwny. Raz mówi do dziecka żeby nie płakało i je przytula a innym razem wyzywa je od "suk". Inna sprawa w tym że on wciąż gada sam do siebie (nie zauważyłem żadnej chmurki, same dymki). Tematyka szczerze mówiąc nierzypadła mi do gustu. Podoba mi się natomiast samo wykonanie tego komiksu (estetyka itp.) Mam nadzieję że kolejne odcinki bedą ciekawsze. Przyznałbym 5 ale dlatego że to komiks to daję :
6/10 |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Więc Fs mi się bardzo..bardzo podoba szcególnie fotki i wspaniałe wykonanie moja ocenka to 7/10 czekam na kolejny odcinek
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Łał ale fajne FS w porównaniu do mojego 1 FS (który dopiero robie) jest niesamowite
.Czekam na następny odcinek
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|