|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ginny!Tez to czytalam!!!!
A beda to Villa - i Ogrod - Akcesoria!! wejdzcie na www.diesims2.de Tam macie pierwsze informacje!Nie trzeba nic innego(no moze znajomosci niemieckiego ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na oficjalnej stronie Simsów2 jest już info o nowy mini packu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
5 Listopada 2008 to data wejścia minipacku na rynek.
To będą dodatki czy akcesoria ?? Zastanów się albo naucz się pisać Ostatnio edytowane przez kubuss : 23.09.2008 - 12:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hELLO PRZECIERZ JUŻ KTOŚ DAWAŁ O TYM DODATKU Z WILLAMI!!!!
A drugi to nie wiem ja bym chciała taki w którym by było wiecej takich rzeczy jak np. pralka,kalendarz, gry planszowe i takie tam a magia jest w OŻ można miec tam kota magicznego z tego co wiem. Można by było zrobić też większe wyposażenie sklepu bo te z gry sa dziwne do sprzedaży no chyba że dekoracje. Wtedy mogliby dać nowe półki na ubrania fajne wieszaki ... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bedą Wille i ogrody połączone razem Do kubuss czyli tylko jedne
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wrzystko co najlepsze oklepane...więc napisze że zgadzam się z innymi.Ale do The Sims 2 Biznes chciałam mieć telefony komórkowe...ale takie prawdziwe a nie takie dziecinne ja teraz mają,
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pewnie już ktoś wpadł na to, ale by było fajnie jakby w tych dwóch tajemniczych akcesoriach znalazły się meble wiejskie i coś dla spokojnej starości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |