|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Tak będą jeszcze 2 akcesoria. A ja nie mam żadnych wymarzonych akcesorii.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
destiny bardzo mi sie twój pomysł odoba i w stu procenatch sie z nim zgadzam bużka
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
Heh dzieki xD
Fajnie by bylo, gdyby byly akcesoria hm... jak to nazwac... Zeby mozna bylo jezdzic do pracy i szkoly, i kierowac simem np. uczyc sie, sciagac na lekcjach, biegac na przerwach itp. Fajnie by bylo. ;]
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wszystkie wasze propozycje sa kuszace
![]() Najbardziej to twoje,déstiny i to z Hollywood byloby mniejwiecej warte tylesamo! ![]() Aha..moze wie ktos,za co koornela dostala bana(wiem ze nie na temat.....) |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Poszukaj w temacie Ban(an)y - kto za co i dlaczego
i faktycznie nie ten temat ![]() A co do tematu: myślę,że akcesoria o magicznych stworzeniach byłyby fajne.Można bybyło zamienić się np.we wróżkę,która mogłaby latć i czarować,smoka itp.Fajne by były też akcesoria o dzikich zwierzętach.Sim mógłby wtedy przygarnąć np.hienę (jak w bezludnej wyspie) i były akcesoria dla nich.np.Taka kość,wyglądająca jak prawdziwa.. Jak mi się przypomni to zedytuję.. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
magiczne stworzenia moze bedą w Sims 2 osiedlowe zycie fajnie by było
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A za co do jasnej ciasnej korlena784 dostal/a bana?
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
wystarczy sie troche rozejrzec po forum, zamiast smiecic tam, gdzie nie trzeba (za to tez groza bany 8) ) @DOWN: nie wiem. ale znam takie sprawdzone zrodlo (nazywa sie regulamin) w ktorym wyczytałam, ze ty prawdopodobnie bedziesz nastepna do ostrzalu, jesli nie przestaniesz smiecic. Ostatnio edytowane przez stotka : 23.08.2008 - 19:36 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Serio?
A gdzie mozna znalesc taka liste? I jeszczeraz sorrrrrrrrrrrrry ze nie na temat..... Ostatnio edytowane przez Hermione : 23.08.2008 - 19:37 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja uwazam ze kazde wymienione jast fajne
![]() Ale najbardziej to mi sie podoba ta propozycja z hollywood! Ale takze byloby fajne....moze cos ze swiatem podwodnym...? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|