|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
gdy sim przebije wodociag, to jak powiedziałeś pryśnie woda, zrobią się w regularnych odstępach czasowych kałuże, a sim będzie panikował jakby byl pozar. Musisz kliknąc na dołek z którego kopałeś i wybrac opcję wypełnij.
Trochę to niedopracowane, bo nawet jak przebijesz rurociąg, to po częściowym zakopaniu dołka możesz tam znów kopac, a rurociągu nie będzie.Nie ma ustalonych miejsc z wodociągami, tak jakby woda płynęła w każdym miejscu. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja natrafiałam na kości (gryzaki dla psów)i i biżuterię a przy brzegu znalazłam muszelki.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też trafiłem na kości, biżuterię, muszelki i szkiełka....
A nawet udało mi się wykopać skarb - świetny... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a$$iulka23- nie wiem o jaką dokładnie mapę ci chodzi, więc opisze wszystkie:
-Mapa do Pagody w Cieniach-żeby jej użyc musisz pojechac na Daleki wschód -Mapa do tajemniczej chatki- żeby jej użyc musisz pojechac na wyspę -Mapa do Zatęchłej Nory(jakoś tak)- żeby jej użyc musisz wyjechac w góry Wszystkie te mapy można znaleźc kopiąc w ziemi w dowolnym miejscu -Mapa skarbu- jest ona chyba tylko do ozdoby, znalazłem ją tylko na statku piratów, a skarb można znaleźc bez mapy, sama mapa chyba nic nie daje |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wrócę jeszcze do poprzedniego tematu: kiedyś sim mojej koleżanki wykopał kamień w kształcie tyłka
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|