![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Wszystkie moje domy są ładne bo nie urzywam tylko rzeczy Maxisa, bo po jakimś czasie się nudzą. Czestosciągam różne objekty i dzieki temu moje domy są jedyne w swojim rodzaju i niepowtarzalne. Niestety nie umiem ich narazie zamieścić tutaj (tj zdjeć) może jak sie naucze to coś wam pokarze. narazie mogę się podzielić wrarzeniami zmysłowymi. Ostatnio upodobałam sobie domy w stylu zamkowym. ściany wyłorzone kamieniami, wnetrza jasne i przestrzenne. Meble w zależności od nastroju czasem Modern czasem Old. Najczęściej otoczone ogrodem. Obowiązkowy taras, czasem z basenem. Uwielbiam budować domy, ale najwięcej kłopotu zostawiają lampy, dlatego najczęściej w mojich domach wiszą suftowe wiatraki. Ostatnio moją pasja jest budowanie internatów, szkółek itd. Poprostu dużo ludzi, wszystko powielokrotnione. Są tam pokoje do zabaw, pokój do nauki (z prawdziwą tablicą!!!) łazienki, duża jadalnia i oczywiście pokój wychowawcy.
|
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
ech..panno x..mnie się za bardzo nie podoba.. mówiac szczerze wcale... na zewnatrz ujdzie, ale psuje ie od srodka...
sobotka czyje domy mialas na mysli???? wlasciwie to co napisalas byloby z pewnoscia dla n i e k t o r y c h bardzo pouczajace, ale skoro uwazasz sie za takiego speca to pokaz je ![]() Moj zielony domek: |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Ech,to ja odbiegam od normy.Najbardziej lubię małe,skromne i ze spróchniałego drzewa chatki z jeszcze mniejszymi ogródkami,najlepiej zamieszkane przez stare i jeszcze bardziej spróchniałe babcie
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
DLA MNIE PIEKNY DOMEK TO TAKI DOSCSPORY I POMALOWANY NA JASNE KOLORY LUB PASTELOWE. URZADZONY W NOWOCZESNYM ALE PRZYTULNYM STYLU. A W WYGLADZIE OKOLICY POWINIEN WYGLADAC LEKKO I ZWIEWNIE!
POWINNY MIESZKAC W NIM BABKI UBIERAJĄCE SIE W SUKIENKI (WMIARE MODNE SUKIENKI) W KWIATKI I ZE ZWIEWNYCH TKANIN. A CO DO OKIEN I DZWI POWINNY BYC BIALE I BYC OZDOBIONE MISTERNYMI RZEZBIENIAMI. MUSI BYC ICH DOSC DUZO! ![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Moj dom marzen ma byc caaaaaaaly rozowy.
Elegancki i ogrooooooooooomny. Ma mien szklany dach i poddasze i zeby ten dom byl nowoczesny |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Pozdrawiam CeZaReK |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
No to moze teraz ja sie pochwale moimi domkami (wybralam najfajniejsze( ocencie:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Hmm ja jeszcze nigdy nie robilam domku wedlug planu ale fajny pomysl
![]() Aha! to moj domek mieszkaja w nim tylko dwie osoby ale jakis mi wielki wyszedl. Szczegolnie podoba mi sie w nim ogrodek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Zrobilam ten moj domek z planu ale niezaladny wyszedl pokaze wam moj nowiutki inny domek ktory uwazam za najladniejszy ze wszystkich moich domkow
Tutaj pokoj dziecka, przedpokuj, pokoj goscinny i kawalek tarasu: ![]() Tutaj taras, pokoj goscinny, kawalek sypialni rodzicow i gabinecik: ![]() Tutaj silownia, lazienka i ogrodek: ![]() Tutaj kuchnia, pokoj goscinny, sypialnia rodzicow, lazienka rodzicow i kawalek silowni: ![]() Tutaj gora pokoj, lazienka i taras: ![]() A tutaj caly domek: ![]() I jak wam sie podoba? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|