![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zauważyłam, że robisz bardzo oryginalne ogrody, tylko ta ogromna kałuża mnie razi.
Nie lubię nowoczesnych domów, i nie lubię byłszczącej podłogi. Za dużo gotowych zestawów, mało wkladu własnego, brak oświetlenia, mało elementów dekoracyjnych (a bynajmniej mało na zdjęciach), mało (o przepraszam- brak!) maxisa we wnętrzu (duży minus!- nie sztuką jest ustawienie zestawów, ale połączenie internetowych dodatków z maxisem), pierwsza łazienka to ... szkoda gadać. Dom sam w sobie zły nie jest, powiedziałabym raczej, że ... za zwykły ... 6,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
PLUSY:
+ Bryła + Wnętrze + Ogród minusy: - za dużo ściągniętych dodatków z neta Ocena końcowa: 9/10 Pozdr ![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bardzo ładnie wszystko dobrane.
Kolorki, meble. 9,9/10 0,1 za malutkie błądziki ![]() Pozdrawiam Kotek23
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła:Nie podoba mi sie
![]() Ogród:równiez Środek: równiez nie piekny 5/10 |
![]() |
#15 |
|
![]()
Fajny!
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Bryła nie jest za nowoczesna.
Ogród: nie podoba mi się to bajorko, jest brzydkie i za duże, ogród też trochę nie za ładny 4/10 Korytarz: fajny pomysł z tą szafą na buty itp. Kuchnia; za zielona, lubię ten kolor, ale bez przesady. ohydnie wygląda ta tapeta... :/ gdyby tak tylko szafki itp. były zielone a tapeta i podłoga białe? może w tedy by to jakoś wyglądało... 6/10 Jadalnia: krzesła są ohydne, kolor ścian też... reszta fajna 6/10 Salon: ładny, podoba mi się, chociaż wydaje sie trochę ciasny łazienka: nie podoba mi sie tapeta, reszta ok. Sypialnia: brzydka tapeta, reszta ok, fajnie że dałaś tyle kwiatków 6/10 łazienka 2: nie podoba mi sie i tyle 3/10 Gabinet: jest strasznie ciasny :o nie podoba mi się 4/10 6/10 Jak już kilka osoba napisało, za dużo kompletów z neta, nie lubie gdy w domku nie ma nic maxisowego :/ wiem że nie latwo cos z maxisowych rzeczy zrobić, ale moim zdaniem ludzie którzy wszystko mają z neta ida po prostu na łatwizne i tyle... Pozdrawiam An.
Ostatnio edytowane przez Chatoyant : 30.03.2008 - 17:15 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła - nic specjalnego, ale dość dobrze się prezentuje, ogród ciekawy. Jeżeli chodzi o wnętrza, to ja jestem zwolenniczką tych ciepłych i przytulnych ;]. Ale podoba mi się, fajnie dobrane kolory. Najbardziej podoba mi się sypialnia na piętrze. To będzie jakieś 8/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo adne :0 a z jakiego dodatku lub z jakiej strony pochodzi kuchnia bo bardzo ładna
![]() ![]() 10/10 Pozdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo lubie nowoczesne domy wiec ten jest w moim guście.... Super 10/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Z reguły nie podobają mi się takie domki w nowoczesnym stylu, ale ten wyjątkowo przypadł mi do gustu.
Bryła: Bardzo ładna. Umiesz robić zdjęcia. Ale nie podoba mi się ten zjazd. 9/10 Parter: Dość mały, ale ładny. Ja bym tam jeszcze dała ładny, biały dywan. 9/10 Kuchnia:Świetnie dobrana kolorystyka. Bardzo mi się podoba połączenie białego z zielonym. 10/10 Jadalnia: Super. 10/10 Salon: Bardzo ładny, ale musisz coś zrobić z tym oknem. Zupełnie nie pasuje do tego salonu. 8/10 Łazienka: Jest świetna. Podobają mi się ciemne barwy. 10/10 Sypialnia: Bardzo ładnie, trafiłaś w kolory. 10/10 Gabinecik: To jedyne pomieszczenie, które mi się kompletnie nie podoba. 0/10 Wnioski: Bardzo ładny, nowoczesny dom w moim stylu. 66/80. Brawo!!! Buduj dalej i jak możesz daj ten dom do ciągnięcia. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|