|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cytuję:
"Wymagania sprzętowe dodatku: • 1.3 Ghz processor (2.0 dla Windows Vista) • 512 MB RAM (1GB dla Windows Vista) • System operacyjny: Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 lub Windows 2000. • 8x lub szybszy napęd DVD • 1.5 GB wolnego miejsca na dysku" Więc powinno się pograć na 512 =) |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to wyzej to masz ze sprawdzonego zrodla? bo sama juz nie wiem, czego sie trzymac i czy dokupywac kosc :/ |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() I teraz nie wiem juz sam czy wyjdzie 26 czy 29 :/ miałem iść we wtorek zamówić u mnie w sklepie ^^ (tak u mnie najpierw trzeba zamówić, aby było w sklepie xD). Ostatnio edytowane przez Zero : 20.08.2008 - 09:05 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja mam 256 mb ramu i wszystkie części the sims mi chodzą, chociaż gra się tnie niemiłosiernie na większych parcelach, ale na małych to da się spokojnie. oczywiście podczas wszelkich wyjść na parcele publiczne, to mogę nauczyć się na połowę egzaminów w czasie ładowań
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja nie kupię dlatego bo juz miejsca nie mam !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiem, że to pytanie padało już wiele razy, ale w końcu nie wiem.
Kiedy jest premiera dodatku w Polsce ![]() 26 sierpnia, czy 29 sierpnia? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niektórzy mówią,że 26,inni 28..ale najprawdopodobniej 26 :]
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak 26 jest premiera ; D to już za 6 dni haha ; ) Doczekać się nie umię tylko szkoda że tak pod koniec wakacji ; /
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
1 GB RaM-u?
Jestem w kropce.. Nie wiem komu ufać xD Chciałam kupić ten dodatek,ale skoro będzie 1 Gb to mi nie pójdzie..:/ Ale i tak kupię,chociażby po to,aby stał na półce ![]() Poszperam w necie jakie są wymagania.. EDIT: ulżyło mi! Na allegro pisze,że 512.. Ostatnio edytowane przez blakistoni : 20.08.2008 - 07:47 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
już się nie mogę doczekać
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |