![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
ja mam 1,5giga i chodzi wolno. wszystko zalezy od grafy, ilosci programow uruchomionych w tle, ilosci miejsca wolnego na dysku systemowym... nie da sie jednoznacznie powiedziec, ze 512mega styknie i smigac bedzie pieknie
|
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Jak myślicie ? Starczy mi pamięci na wszystkie dodatki do the sims 2 ????? Bo ja mam 2 giga ram pamięci ,a moja karta graficzna ma 1 giga. Jak myślicie starczy ?? Bo nie jestem pewien.
|
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
nie starczy. ja mam na twardym 7 giga i ledwo starcza, bo każdy dodatek zajmuje 1 giga + mini packi.
|
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 11
|
![]()
jemu chodziło o ram... starczy spokojnie, powinno smigac.
/offtop, ale ciii: Diamentowa, użyj programu do odzyskiwania danych. gdziej dawałam link do takiego, ktorym uratowałam popękaną płyte, rownież niewidoczną dla napędu, może Tobie też pomoże.
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
na gry-online.pl pisze, że 26 sierpnia. czy to prawda? bo gry-online.pl czasem zmienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
jak w wymaganiach jest napisane, ze trzeba 1gb ramu, to trzeba 1gb ramu... i nic na to sie nie da poradzic. ja do tej pory mam wszystkie dodatki i mini packi, mam 512, teraz chodzi, ale wiem, ze osiedlowe zycie juz mi nie pojdzie...
i to troche komplikuje sprawe :/ |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Cytuję:
"Wymagania sprzętowe dodatku: • 1.3 Ghz processor (2.0 dla Windows Vista) • 512 MB RAM (1GB dla Windows Vista) • System operacyjny: Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 lub Windows 2000. • 8x lub szybszy napęd DVD • 1.5 GB wolnego miejsca na dysku" Więc powinno się pograć na 512 =) |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
ja mam 256 mb ramu i wszystkie części the sims mi chodzą, chociaż gra się tnie niemiłosiernie na większych parcelach, ale na małych to da się spokojnie. oczywiście podczas wszelkich wyjść na parcele publiczne, to mogę nauczyć się na połowę egzaminów w czasie ładowań
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja nie kupię dlatego bo juz miejsca nie mam !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
Wiem, że to pytanie padało już wiele razy, ale w końcu nie wiem.
Kiedy jest premiera dodatku w Polsce ![]() 26 sierpnia, czy 29 sierpnia? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|