![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto mój pierwszy dom na forum.
Jest zamieszkiwany przez Mikę, Haydena i Nicole Detainów.Hayden jest bogatym biznesmenem. Jego żona to ekscentryczna, sławna malarka i dekoratorka wnętrz. Ich córka, Nicole, marzy o karierze aktorki. Pan Hayden kupił ten dom dla żony i sam go urządził. Nie miał do tego talentu i Mika postanowiła go przebudować. Dom jest urządzony w pełni przez panią Mikę. Oto cała rodzina (jeszcze w domu przed remontem): ![]() Dom z zewnatrz: [IMG] ![]() ![]() Przedpokój: [IMG] ![]() Pomieszczenie z fortepianem: ![]() Pracowinia Miki: ![]() Kuchnia: [IMG] ![]() Jadalnia: [IMG] ![]() Salon: [IMG] ![]() Aneks gabinetowy: [IMG] ![]() Łazienka dolna: [IMG] ![]() [IMG] ![]() A teraz pierwsze pietro Korytarz: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Pokój Nicole: [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Łazienka Nicole: [IMG] ![]() Sypialnia rodziców: [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Łazienka rodziców: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Drugie piętro: Korytarz: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Salonik wypoczynkowy: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Na trzecim piętrze jeszcze jest łazienka, ale dość mała i nie potrafię zrobić jej zdjęcia. A na koniec jeszcze ogród: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Rzuty Parter: [IMG] ![]() Pierwsze piętro: [IMG] ![]() Drugie piętro: [IMG] ![]() Przepraszam wszystkich, że nie dałam wszystkich zdjęć od razu, ale na początku żadne nie chciało sie wyświetlić i nie zdążyłam poprawić wszystkich od razu. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Fiorella : 24.04.2008 - 13:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ee... nie żebym się czepiał ale gdzie są fotki??
|
![]() |
#3 |
|
![]()
No właśnie.. nie widać fotek !
#4 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz mi się tak średnio podoba, ale w środku jest ładnie
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom jest bardzo duży więc spodziewałam się też dużej ilości zdjęć i czuję się rozczarowana ;(
Z zewnątrz nie widać domu zbyt dokładnie, ponieważ pokazałaś go tylko z daleka. Jednak nawet z daleka widzę, że użyłaś dwóch różnych, nie pasujących do siebie ogrodzeń. Płotek połączony z domem, to zdaje się jest taka drewniana przeplatanka, zaś ogrodzenie podwórka wygląda na szklane. Sądzę, że to właśnie z niego powinnaś zrezygnować, ponieważ nie tylko nie pasuje do drewnianego ogrodzenia, ale też w ogóle nie pasuje do tego domu, ani kolorystyką, ani też stylem. Do wnętrz nie mam zastrzeżeń. Choć nafaszerowane dodatkami z internetu i urządzone zupełnie nie w moim guście, są naprawdę ładne i przytulne. Pozdrawiam ![]()
#6 |
|
![]()
Ee... No to tak:
![]() Nie podoba mi się tylko łazienka, reszta bardzo ładna. Moim zdaniem w łazience nie pasuje kolor podłóg ![]() I ta umywalka... 9/10 Zapraszam do mnie ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Na tych zdjęciach nic nie widać. Bryła jest katastrofalna, zupełne przeciwieństwo środka. Jest wielka, żadnych bajerków itp. Masz ładne dodatki ale stawiasz je tak na 'odwal się'. Nie jest przytulnie. Zimno i nieco pusto. Będę surowa, stawiam 4/10.
Oczywiście to moja opinia, nie obrażaj się ![]() Pozdro |
![]() |
#8 |
|
![]()
Generalnie mi się podoba. Jest może klika rzeczy , ktore tu mi nie apsują, ale to akurat zależy tylko od gustu
![]() Skąd masz meble do kuchni i sypialni Nicole?
#9 |
Guest
|
![]()
Po:
1. za małe fotki ;/ nie mam za zadanie sie domyslać co tam jest 2. Za duże pomieszzcenia... 3. Świeci pustką - szczególnie jadalnia ;/ ale podoba mi sie ze wszytsko ejst dobrae kolorystyczne za co gratuuje ![]() 8/10 pzdr. od Shebay ![]() Ostatnio edytowane przez Sheba : 24.04.2008 - 12:48 |
![]() |
#10 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ze wnętrz nie podoba mi się mogłaś zrobić trochę mniejszy dom ale za to ogród większy w środku już jest lepiej
Ogólnie7\10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|