|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie ale ono moz juz było nie gniewajcie sie bo ponoć mozna wchodzic na fasole jak bedzie juz bardzo duza i jak ona tam wejdzie na samą góre to odrazu schodi czy pojawia się inny pulpit np ze jest jakis tam zamek i wielkoludy,masz nagle fasole w magazynku czy moze wchodzisz na inna działke o nr 95 czy tam 94 i budujesz tam dom bo kardzy mówi inaczej juz nic z tego nie rozumiem :wacko:
|
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak sie wejdzie na fasole pojawia się niebo. Biała podłoga i niebieskie tło. Leży tam właściwie śpi olbrzym i jest puszka z magicznymi fasolkami. Jak se tam wejdziesz i dasz "ukradnij fasolki" to dostajesz 3 razy magiczna fasola. Wcześniej zanim tam wejdziesz spyta sie czy zapisac gre, wcisnij ok.
PS Prosze powiedzcie mi jak można se avatar wymienić na taki nie z galerii forum tylko z jakiejś strony! Szukałam wyszukiwarką ale na próżno bo znalazłam ale ni czciało przyjąć URL! :wacko: HELP! |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jaki czar daje elfa z flaminga czyżby ożywienie?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jakiego elfa <_<
![]() tak ożywienie - ale nie daje elfa tylko tancerkę flamongo ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dańcia a możesz powiedzieć jak zrobić magiczny nektar??? i czy odkryłaś jeszcze jakieś ukryte czary??
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
czesc Sebastian
Magiczny nektar robisz tak samo jak inne nektary w prasownicy. Dodajesz następujące 3 składniki: winogrona + winogrona +pył chochlików. Szczerze to ja nie odkryłam tego nektaru, tylko znalazłam przepis tu wśród postów. Natomiast co do innych ukrytych czarów to osobiście twierdzę że musi ich być jeszcze ok 2 dla dorosłych i ok 3 dla dzieci, więc razem 5 ![]() Ale mogę się też mylić. Tak jak napisałam wcześniej - jeżeli odkryje jakieś nowe kombinacje to dam znać wszystkim. Tyle że jestem już duużą dziewczynką i pracuje, więc mam czas na rozpracowywanie tajników gry tylko w weekendy ![]() POZDROWIONKA od duuuuużej danci ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dancia to jest winogrona+winogrona+pot ropuchy!!!!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^
Och jak ja dawno nie pisałam na forum!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
:o Ludzie przepraszam POMYLIŁAM SIĘ!!!!!!!!!
Magi ma racje - magiczny nektar to: winogrona +winogrona +pot ropuchy Rany gdzie ja miałam głowę jak to pisałam :wacko: No to chyba ładnie namieszałam ![]() .... chyba naprawdę się ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie ma sprawy jesteś nowa i możesz sie mylić!!!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
SPOKO!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|