Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.03.2004, 12:21   #1
AkAtKa
Guest

Domyślnie

MAM PYATNO DO WAS!

Otóż... jestem tu od niedawna i chciałam się czegoś dowiedzieć o Simach...znam sie na nich bardzo ale nie wiem czy si.ę nie mylę... mam wszystkie oryginalne.. ale za to w niektórych miejscach bardzzo wolnooo chooodząąąą... i nie wiem co robić.. może to wina miesjca na dysku? ale mam go bardzo dużo! co jest jeszcze nie tak!?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.10.2004, 15:26   #2
darcio7
Guest

Idea

Cytat:
Napisał AkAtKa
MAM PYATNO DO WAS!

Otóż... jestem tu od niedawna i chciałam się czegoś dowiedzieć o Simach...znam sie na nich bardzo ale nie wiem czy si.ę nie mylę... mam wszystkie oryginalne.. ale za to w niektórych miejscach bardzzo wolnooo chooodząąąą... i nie wiem co robić.. może to wina miesjca na dysku? ale mam go bardzo dużo! co jest jeszcze nie tak!?
to zależy. powiedz czy chodzi ci o chód simów czy o wolne ładowanie sie gry, czy zacinanie.powiedz to może bąde w stanie odpowiedzieć.

stare 06.11.2004, 20:42   #3
Korinthiana
Guest

Domyślnie

Podobno można "samemu" tworzyć zaklęcia. Jak? Gralam w Abrakadabre naprawde długo, odkryłam wszystkie obecne zaklęcia, ale nie umiem tworzyć nowych! A tak przy okazji to co z tym korzeniem problemu? Dlaczego wyrasta i co to jst? Wyrósł mi taki...

stare 07.11.2004, 08:35   #4
kate_11
Guest

Question Tak??

Cytat:
Napisał AAA
Podobno można "samemu" tworzyć zaklęcia. Jak? Gralam w Abrakadabre naprawde długo, odkryłam wszystkie obecne zaklęcia, ale nie umiem tworzyć nowych! A tak przy okazji to co z tym korzeniem problemu? Dlaczego wyrasta i co to jst? Wyrósł mi taki...
jesli masz wszystki to jakie jest zaklęcie na gwiazdkę???

stare 12.11.2004, 11:16   #5
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kate_11
jesli masz wszystki to jakie jest zaklęcie na gwiazdkę???
Czarne róże... i jeszcze jakieś 2, ale niewiem jakie....
Diamentowy pył? niewiem nie pamiętam. Sciągnij sobie akie lustro co jak klikniesz to sim ma od razu 5 gwaizdek.... albo się wszystkie simy w tobie zakochują, są twoimi przyjkaciółmi, masz na maxa wszystkie umijętności itp..

stare 05.12.2004, 20:25   #6
Ghost-duch
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tibby
Czarne róże... i jeszcze jakieś 2, ale niewiem jakie....
Diamentowy pył? niewiem nie pamiętam. Sciągnij sobie akie lustro co jak klikniesz to sim ma od razu 5 gwaizdek.... albo się wszystkie simy w tobie zakochują, są twoimi przyjkaciółmi, masz na maxa wszystkie umijętności itp..

skąd można wziąźć takie lustro podaj mi stronę na której się znajduje

stare 06.12.2004, 15:15   #7
Elún
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ghost-duch
skąd można wziąźć takie lustro podaj mi stronę na której się znajduje
http://www.millenniumsims.com/index....&sub=misc&pg=1

stare 07.12.2004, 17:03   #8
Maga
Guest

Domyślnie

Zaklęcie na sławę:czarne róże, pył diamentowy i pszczeli wosk.Korzenie wyrastają jak duzo czarujesz i ci to niezabardzo wychodzi.

stare 11.11.2004, 20:09   #9
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał A A A
On wyrasta wtedy gdy nie wychodzą zaklecia...

stare 07.02.2005, 12:37   #10
gruszka.
Guest

Idea

Słuchaj może masz za słaby komputer, ale szczerze Ci powiem Ze Abra ma małe wymagania (ale może twój komp jest za słaby?) Gdy byś mogła coś niecoś powiedzieć o swoim kompie (procesor, RAM...)
Pozdrawiam i jak coś napiszesz to Ci podpowiem

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania