![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meble pochodza z różnych stron, głównie z 4eversimfantasy i simsinparis. A co do tych sądów to raczej nie temat, ale ok. Sądów się nie da zrobvić, chyba , że w charakterze dekoracyjnym, trzeba tylko pobrać odpowiednie rzeczy np. z MTS 2.
#23 |
Guest
|
![]()
a pościel w pokoju nastolatki zrobiłaś, z dodatq czy ściągnęłaś??
|
![]() |
#24 |
|
![]()
pościel jest razem z łóżkiem na stronie 4eversimfanatsty.
#25 |
Guest
|
![]()
Bryła: Wygląda jak klocek, z ohydnym wzorem
Hall: Okropny Kuchnia : wygląda tanio i tandetnie Salon: śliczna kanapa, ale nic do siebie nie pasuje: ani styl, ani kolory Jadania: Kiepski pomysł na połączenie jej z salonem. Zle dobrane kolory. Brązowa łazienka: Nudna i stanowczo za ciemna Zielona łazienka: stworzona do... wymiotowania? Kolor kojarzy mi się z wymiotami. Sypialnia nastolatki: Dziecinne kolory, wszystko tanie i tandetne. Duża, niewykorzystane miejsca Sypialnia: Okropne zdjęcie! "Sraczkowaty" kolor Taras: Bez komentarza. 2/10 |
![]() |
#26 |
|
![]()
kinusia24 w przeciwieństwie do Ciebie szanuję Twoją opinię i nie będę rzucać na Ciebie obelgami, choć uwierz mi nie musiałaś się mścić.
#27 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Proszę wyłączajcie te kratki przy robieniu zdjęć psuje klimat.
Co do domu bryła i ogród nie szczególnie mi się spodobały ale za to nadrabiasz w wnętrzu które jest ładne ciepłe barwy i przytulne spodobał mi się sypialnia nastolatki ale za mało zdjęć bo przykładowo w sypialni głównej jest tylko jedne zdjęcie . Nie podoba mi się za bardzo kuchnia bo nie pasuje do reszty pomieszczeń ze względu na biel i zimno . Ogólnie całkiem ładnie ale tracisz dużo na bryle i ogrodu co akurat dla mnie jest najważniejsze . Ocena 6\10
#28 |
Guest
|
![]()
super chałupa 9/10
|
![]() |
#29 |
|
![]()
Bryła mi się nie spodobała. A tak to nie mam raczej zastrzeżeń