|  01.07.2008, 14:20 | #1 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2008 Wiek: 36 Płeć: KobietaPostów: 381 Reputacja: 10 |  Dom okienko 

Dam okienko jest przeznaczony dla samotnej matki z dzieckiem. Front:   Wchodzimy do małego przedpokoju wypełnienego kwiatami:     Następnie salon:     Następnie przecodzimy do kuchni połączonej z jadalnią:     Sypialnia matki:     Pokój dziecka:    Ma koniec łazienka:     Ogród:      Rzuty:     
				__________________ Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) | 
|   | 
|  | 
|  01.07.2008, 14:29 | #2 | 
| Zarejestrowany: 23.01.2008 Skąd: heaven Płeć: KobietaPostów: 749 Reputacja: 10 |  Odp: Dom okienko 

no to tak. od razu powiem że mi się nie podoba. większe zdjęcia proszę! z na zewnątrz dom wygląda strasznie, powinnaś zmienić dach bo jest za duży. a łazienka jest za duża. i przedpokój wypełniony kwiatami wygląde równie brzydko   . Ocenka 2/10. czekam na lepsze domki od ciebie!   | 
|   | 
|  01.07.2008, 14:46 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Dom okienko 

za małe zdjęcia i za ciemno i jeszcze za dużo kwiatów 4/10
		 | 
|  01.07.2008, 17:37 | #4 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 |  Odp: Dom okienko 

OOO ten dach jest okropny taki duży i ciemny na 1 zdjęciu  nie widać nawet gdzie się kończy . Wnętrze tyle kwiatów tam nawet chyba się przejść nie da . Podoba mi się nawet salon ale ciągle za dużo kwiatów . Sypialnia za ciemna i Pokój dla dziecka też za ciemny . Ocena 2\10 
				__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine | 
|   | 
|  01.07.2008, 19:37 | #5 | 
| Guest 

Pierwsze co rzuciło mi się w  oczy to ten okrobny 'busz' ! Na reszte pomieszczeń powinnam się nie wypowiadać,lecz zrobie to po to aby cię zmotywować  sam hall mnie przerarza.ciemny -jeszzce na dodatek te *gupie* kwiatki. Kuchnia raxi w oczy, powinna być spokojna i uporządkowana. Salon,to nie wygląda jak salon. Pokój dziecka jest okropny,nie mam pojecia jakie małe dziecko chciałoby zamieszkać w takim pokoiku. Sypialnia jest również tak ciemna i taka ... aż nieprzyjemna. Łazienka,już nie wspomne o tej tapecie-czy to jej miejsce ? (widziałam gorsze domy,wiec sie nie przejmuj  ) 3/10 Pozdrawiam: Sheba | 
|  01.07.2008, 20:46 | #6 | 
| Guest 

Nie podoba mi się  za duże pomieszczenia, za duży busz, za duży dach ;/ I zdjęcia nie są ładne, za małe i robione w złym trybie - widac czrną siatkę i "czerwone obiekty". moja ocena - 3,5/10 | 
|  01.07.2008, 21:49 | #7 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Dom okienko 

Dom w stylu Tokio Hotel   Podoba mi się odważna, gotycka sypialnia... Natomiast dach wiele psuje... Przytłacza swoim ogromem... Pomieszczenia są wg mnie za ciemne (ale przypuszczam, że Tobie chodziło o to by były mroczne). No i jest dużo niewykorzystanego miejsca. Moja ocenka 5/10 | 
|   | 
|  02.07.2008, 02:10 | #8 | 
| Guest 

Ojejku....busz w przedpokoju mnie o mało nie zabił...  2/10 | 
|  02.07.2008, 10:42 | #9 | 
| Guest 

no comment... 0/10 Żal... | 
|  02.07.2008, 11:48 | #10 | 
| Guest 

OMG! Co to ma być!? Jakaś dżungla czy co? Tylko lian tam brakuje ;p. Każde zdjęcie jest inne. Trudno o ocenić. Do jest jakby niedokończony. Ten dach - fe! I czy ten dom ma wogóle jakies pokrycie ścian z zewnątrz? W środku wszędzie te kwiatki, kolory ze sobą nie grają, gdzieniegdzie pusto. Z zewnątrz widać, że jeszcze ustawiałaś niektóre rzeczy. Na jeziorku jest ten czerwony kwadracik, teleskop (czy co to tam jest) nie jest jeszcze ustawiony. No comments - 1/10 | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |