|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 65.00% |
Tak, |
7 | 35.00% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mi się spodobała bryła - robisz coraz lepsze, mają coraz więcej bajerów tak zwanych. Ale z drugiej strony jakbym oceniła ją 10/10, to nie byłoby za bardzo sprawiedliwe oglądając inne domy więc 9/10.
W ogrodzie przepuszczę ci brak roślin, bo po prostu nie byłoby gdzie ich postawić, ale bez oceny. W przedsionku i jadalni za dużo kresek (ściany i krzesła) do czego nie pasuje mi ten regał na książki oraz kwiatek. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na sufit - totalnie niszczy całość, czemu nie jest np. brązowy? Jak takiego nie miałeś to nie trzeba było w ogóle dawać. Kuchnia też ma ten sam sufit i te same, okropne pasy, ale meble są ustawione idealnie za co duży plus. W salonie nie pasują firanki, niby całość w stylu nowoczesnym, a tu nagle coś z 18, 19 wieku. Podobają mi się tutaj za to te ściany, są świetne. Sypialnia ładna, to "}ładna" jest trochę naciągane ale dobra. ocena ogólna wnętrza to 6,7/10 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
10/10, jest cudowny. CUDOWNY
![]() I zauważam pewną stałość w nazwach domków ![]() |
![]() |
#13 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Tym razem się naprawdę postarałeś bryła jest świetna .
Wnętrze też jednak nie podoba mi się kuchnia ale to chyba głównie przez te kafelki . Reszta pomieszczeń jest bardzo gustowna i w dobrze dopasowanych kolorach . Ocena 9\10 Jeszcze zauważyłem te firanki które pasują kolorystycznie ale nie do nowoczesnego mieszkania wyglądają bardziej na jakieś starodawne . Ale oceny nie zmienię .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 07.07.2008 - 08:51 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
super domek 10/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się bryła, ale środek tak średnio, wszędzie te paski i trochę pusto. 8/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Hmm, ja chyba już przestanę zaglądać do Twoich domów.
![]() Już w ogóle nie ma się co do nich czepiać. ![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba zreszta jak zwykle. xD
![]() Fajne kolorki. Bryła mi się bardzo podoba. Ps.To bombardowanie domami na bank będzie miłe ![]() 10/10 rzecz jasna. _______________________ Tokio hotel is the best |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz bardzo ladnie domek sie prezentuje . Tylko w srodku moze troche za duzo tych paskow
![]() Aha a to przed wejsciem do domu to nie altanka tylko weranda ![]() 10/10 |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bana dla Kubuss!
Nie umiesz robić brzydkich domków? ![]() Bez komentarza. 100/10
#20 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny