|
|
#11 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za oceny
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
[QUOTE=Seraf;841619]Dodałem
Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam |
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Cytat:
ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY
|
|
|
|
#14 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Myślę że moderator w wolnej chwili to posprząta ![]() Cytat:
|
||
|
|
#15 |
|
Guest
|
Dom jest nie-sa-mo-wi-ty. Połączenie kuchni salonu i jadalni to majstersztyk! Pięknie dobrane kolory. Świetne meble. Jestem pod duzym wrazeniem.
Reszta pomieszczeń też jest swieta. Rewelacyjny korytarz i ten kącik z kanapą pod schodami! Jedyne co mi sie nie podoba to łazienka i ta deska do prasowania. Bryła też mogłaby byc troche bardziej idealna
|
|
|
#16 |
|
Reputacja: 15
|
Cudny, cudny, cudny. Uwielbiam domki w takim stylu. Prawdziwie wiktoriański. Ocenka 10/10
|
|
#17 |
|
Guest
|
Wiedzę że łazienki to mój słaby punkt
No nic, będę dalej nad nimi pracować.Bardzo dziękuję za oceny
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej
|
|
|
#20 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Przyjmę ten komentarz jako komplement ![]() Cytat:
I na przyszłość proszę o uzasadnienie jeśli piszesz negatywną opinię
|
||