|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Wam się dzieło Aliny i Artura? | |||
| Istne cudo! Kocham i Alinę, i Artura! |
|
11 | 34.38% |
| Nieźle im to wyszło... |
|
16 | 50.00% |
| Takie pi razy drzwi... |
|
5 | 15.63% |
| Sam bym lepiej to wyremontował. |
|
0 | 0% |
| Istny kicz!!! |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#7 |
|
Guest
|
A kto powiedział, że skoro zewnątrz dom jest... klasyczny to i klasyczny musi być w środku?!
(Klasyczny w sensie, że nie modern, o tak ;p) Tak na dobrą sprawę całej bryły nie widać. Nie mniej podoba mi się to co widzę na fotach - zarówno ogród jak i wnętrza (Mimo wszystko gryzie mi się ta nowoczesność i surowość kuchni. Nie lepiej było tam dać trochę drewienka? Brązów?) - sypialnia jest bardzo stylowa, odbiega wystrojem od reszty, ale moim zdaniem nadaje to przytulności i klimatu takiego domowego ogniska. No i wręcz do perfekcji opanowałeś łączenie tapet! Brawo! ![]() I jako maniak modernów powiem, że podziwiam Cię. Że znalazłeś pomysł i fajnie go opowiedziałeś w fotografiach, że cholerka udało ci się nie przełamać - Jak często robię to ja - że mam zamierzenie, 'buduje klasyk' po czym w trakcie budowania mój pierwszy zamysł idzie sobie precz i tak oto powstaje kolejny 'zimny, klockowaty modern ze szklanymi podłogami...' No i doszłam ostatnio do wniosku, że po prostu nie mam na stanie 'klasycznych' mebli (poza maxisowymi) i najzwyczajniej w świecie nie umiem ich ściągać, żeby potem mądrze wykorzystać... Yghm. ;p edit: Zapomniałam! ;p Świetne nazwy tematów! ;-) Ostatnio edytowane przez Linea : 13.08.2008 - 22:04 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|