![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
To dobrze, że nie liliowy
![]() ![]() Ładny dół tylko jakoś nie widzi mi się ta tapeta. Fajny korytarz na piętrze i łazienka (nie wiem, czemu sie nie podobała). Mam jedno "ale" - tapeta w sypialni Dana - paski, pościel - kwiatki. Trochę się gryzie ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Domek jest świetny. Na prawdę mi się podoba, bardzo lubię taki styl. Wielka szkoda, że nie jest do ściągnięcia. Jest duży, przestronny i funkcjonalny a do tego jeszcze wygląda trochę jak pałacyk.
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Skąd masz kanapy z 7 i 9 zdjęcia?
|
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za opinie, są dla mnie naprawdę ważne ![]() |
||
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. Domek jest stylowy ;p i dużo inny od większości domków na forum.
Nie chciałabym napewno w takim mieszkać, ale z wyglądu mi się podoba. Szczególnie bryła i altanka za domem. Jak już jednak ktoś powiedział, w niektórych miejscach trochę pustawy :/ ocena 9/10 |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła domu, pomimo małej ilości fotek które ją przedstawiają wygląda interesująco i podoba mi się (urzekły mnie zwłaszcza balkoniki od frontu). Drażni mnie natomiast rozmieszczenie niektórych okien - np. na ścianie widocznej na 3 zdjęciu wyglądaja one, jakby były wstawione zupełnie przypadkowo (albo pod kątem meblowania pomieszczeń). Ogród skromny, ale czego innego spodziewać po facetach zamieszkujących posiadłość?
Po obejrzeniu wnętrz dochodzę do wniosku, że właściciele domu mają niecodzienny gust. Poszczególne pomieszczenia wyglądają na urządzone kobiecą ręką (pastelowe kolory, kwiaty, delikatne firanki, itd.) i nie pasują mi do Marka i Dana. Być może mam zbyt mało otwarty umysł, ale sypialnia, gdzie stoi łózko z baldachimem i pościelą w kwiaty moim zdaniem absolutnie nie nadaje się dla faceta. ![]() Kilka rzeczy nie pasuje mi do wiktoriańskiego stylu: współczesne kanapy w salonie i przy schodach, elektroniczny alarm przy wejściu, drzewko bonsai w sypialni Marka, czy nowoczesna lodówka i kuchenka. Brakuje mi też przepychu tak charakterystycznego dla tej epoki - poszczególne pomieszczenia miejscami świecą pustkami. I z technicznych spraw - wszystkie fotele na piętrze domu mają zbyt bliski kontakt ze ścianami ![]() Po raz kolejny stwierdzam, że masz do dyspozycji za małą ilość dodatków/mebli/dekoracji w stosunku do tego, co chciałbyś pokazać. ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat: