|
|
#25 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Mam rozumieć, że samochód jest ukryty w najnowocześniejszej technologii garażu, zgodnym z naturą?? ![]() Nie podoba mi się pokrycie ściany w połączeniu z dachem. Dalej: Po cholerę dawałeś to jeziorko pod tarasem? Jak mi sie nie podoba takie "coś"!! <wnerw> Grill: Jakiś stolik? A już rozumiem, według moich ustaleń stół jest rozkładany na lato, a na zdjęciu panuje jesień ![]() Weranda: A na werandzie kuweta... <szok> Żeby jeszcze pasowała kolorystycznie do reszty..... Cytat:
(Pierwsze zdjęcie salonu) No niestety efektem ubocznym stawiania dywanów na skos jest właśnie takie dziwnie ułożone światełko. No to już wszystko co miałem powiedzieć. Naucz się najpierw poprawnie kadrować zdjęcia (ponownie odsyłam do wyżej zamieszczonego odnośnika), a powiem więcej... Ocena: 4,5/10 Punktacja: "Garaż" - -1 pkt Pokrycie ściany i dach - -1 pkt Brak stolika - -0,5 pkt Weranda - -1 pkt Jeziorko - -1 pkt Złe kadrowanie fotek - -1 pkt Dywan - -1 pkt Fajny klimat domku - +1 pkt Może trochę surowo, ale nie będę rozdawał taryf ulgowych ![]() Pozdrawiam ![]() Woltuwa PS Pisz proszę normalną czcionką i kolorem, obecne pismo bardzo utrudnia czytanie.! |
||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|