![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny 10/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Wszysto OK. Poza tym ,że regał został wtopiony w ściane ,a łóżko w barierke to faktycznie jest typowy dla emerytów.Ma swój klimat.
7/10 Pzdr.ShebuL |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście dla babci i dziadka
![]() Nie podoba mi się tylko łóżko na poddaszu. Kuweta w łazience trochę zawadza. Ogródek fakt, trochę ubogi ale z drugiej strony ... mieszkańcy to starsi ludzie, może mają reumatyzm i nie mają siły go pielęgnować? ![]() 8,5/10 |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jedyne co mi się tu nie podoba to poddasze tak to wszystko jest ok. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny, naprawdę babciny. Nie podoba mi się tylko ta sypialnia ( dałabym inny kolor ścian i pokrycie łóżka ). dardzo dobry pomysł z tą graciarnią. Ocena: 9/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba. 10/10
Chciałabym taki.; dd |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam takie samo zdanie ![]() |
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny, i faktycznie oddaje ten "babciny" klimat
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu nie zbyt udana robiona szybko i bez żadnego przemyślenia i to samo się tyczy ogrodu ogólnie pusty tylko kilkoma drzewami i krzewami .
Wnętrze Tu już lepiej ale jest kilka ale -W domu przydało by się trochę roślinności -W łazience podłoga za bardzo zlewa się z kafelkami na ścianie przydał by się mały kontrast. -i sypialnia na górze która ja uważam za kompletny nie wypał nic właściwie do siebie nie pasuje . Bryła 3\10 Ogród 4\10 Wnętrz 5\10 Ogół 4\10 Nie zniechęcaj się chętnie zobaczę twoje kolejne prace tylko bardziej się postaraj Pozdrawiam
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|