![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bryła bardzo dziwna...
W środku OK, ale jakoś te okna w salonie nie są w moim guście. Tak samo ta firanka w gabinecie i białe ściany, które sprawiają, że jest tam pusto. A trawa w ogródku mogłaby być bardziej zielona- lepiej by to wyglądało ;/ 8/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła niczego sobie, wnętrze również. Podoba mi się kuchnia tylko nie pasuje mi w niej ten wiszący kwiatek, ale reszta jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Coś mi nie pasuje w tym domu. Wygląda tak dziko (?)
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, szczególnie z zewnątrz - fajny pomysł!
W środku tez fajnie ocena 10/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz bajeczny
![]() ![]() ![]() Jak dotąd uważam, że to Twój najlepszy domek ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdecydowanie prezentacja domu byłaby lepsza , gdyby były fundamenty . Okna architektonicznie " gryzą się " z całym projektem domu . Powinny mieć inny kształt i wielkość . Kolory we wnętrzu dobrane dość harmonijnie , brakuje mi tylko nieco ładniejszych dekoracji , a także firan we wszystkich oknach .
Ogródek przed domem jest trochę przytłoczony . |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
bryła wygląda jak kompleks małych domków
![]() ![]()
#18 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Najbardziej mi przypadła do gustu sypialnia reszta ok. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Co ja widzę... "kotek23" i "kotka22" zdziwiło mnie, kotka22 napisała pod prezentacją komentarz (samoocena?) A tu proszę
![]() Przejdźmy do rzeczy... Ogród wygląda jak podwórko na wsi... :/ Takie wrażenie spowodowane jest najprawdopodobniej nieregularnym kształtem bryły, oknami, płotkiem... Za mało nowoczesności ![]() Jestem stanowczo przeciwny stawianiu jeziorka przy ścianach, płotkach, chodnikach etc... Stąd moje odrzucenie do niego ![]() Wnętrza domu urządzone ze smakiem, ale oprócz salonu.. Ten parkiet i to rozmieszczenie mebli tak nijak jakos do mnie nie przemawia :/ I ta lodówka niewspółgrająca z resztą kuchni....... Reszta domku jest bardzo ładna. Ocena: 7/10 Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
fajny domek, ale poprzednie były lepsze.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|