|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Chyba najbardziej lubię oglądać domki właśnie po renowacji
Podobają mi się te wszystkie "przebudowy", zmiany, upiększania. Świetnie zagospodarowane i przytulne wnętrze. Widać,że eksperymentowałaś z kolorami i dzięki temu wnętrze domu jest bardzo ożywione. Jedynym minusem jest ogród. Jakaś mała altanka bądź większa fontanna na pewno by mu nie zaszkodziły ![]() Ocenka: 9/10 Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Najlepszy dom jaki widziałem dobrze ustawienie to 2/10 + dobrane kolory(muszą być)3/10 i dom jest mały czyli 10/10 Nigdy nie było małego domu za to cie podziwiam I jak to twój start w tej karierze to przyjedź do mnie za kilka lat umeblować mi dom.
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
Wewnątrz bardzo, bardzo mi się podoba, jednak ze wnątrz trochę mniej.
Pierwsze, co najbardziej zewnątrz rzuca się w oczy to dziwnie poukładane okna. Najbardziej doskwiera mi to narożnikowe. A ogród mógłby być bardziej zagospodarowany. Wewnątrz za to wspaniale! Wybierasz piękne dodatki z neta, bardzo mi się podobają. Nie zostawiasz wolnych miejsc, a zagospodarowanie bardzo oszczędne, a do tego stylowe. Domek bardzo fajny, jednak żałuję, że na podstawie bryły maxisa. Moja ocenka to 8/10 Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz wstawiała tutaj jeszcze więcej domków.Ps. A zdjęcia są zrobione profecjonalnie
|
|
#4 |
|
Guest
|
ojejciu dziękuje wam bardzo za takie pozytywne oceny. Oczywiście powstawiam jeszcze kilka domków tym razem z własną bryłą
|
|
|
#5 |
|
|
Bardzo ładny dom, prosty i schludny. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ceść (odwala mi dziś
)Z zewnątrz bardzo ładnie, ale niepotrzebnie ogradzałaś działkę. Wydaje się taka pusta. Ogród - ogromny i pusty. Następnym razem nie popełniaj tego błędu ![]() W wewnątrz bardzo ładnie dobrane kolory i meble, ale ten kwiatek na środku... ugh. Ogólnie nie jest źle. Ładnie, starannie, bez zarzutów. 8/10 Pzdr. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Łazienka trochę ciemna, reszta według mnie świetna
Kocham zieloną i wiosenną kolorystykę. Za to duży plusik Trochę mam takie wrażenie, że ten fotel w salonie sprawia, że dom wygląda na jeszcze ciaśniejszy. Reszta ekstra. Gdzie rzuty?!Ocenka: 7/10 |
|
|
#8 |
|
|
Całkiem fajnie to przrobiłaś. W ogrodzie jest ciut za pusto, ale do reszty nie mam się gdzie przyczepić. Bardzo przytulne wnetrza i używasz ładnych kolorów.
Ocena: 9,5/10 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bardzo fajny domek ale jeśli chodzi o kolor bryły to bardziej podobał mi się przed :/
Świetna sypialnia
|
|
|
#10 |
|
|
Jak na pierwszy dom zauroczył mnie. Nie będę się rozpisywał, ale wyszedł Ci lepiej niż mój pierwszy domek. Jestem pod wrażeniem, 9/10
![]()
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|