![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() ![]() Przejdźmy do domku: 1.Bryła-Mała, przytulna, (robię bardzo podobne). 2.Ogródek-Nie podoba mi się układ kwiatków przed domem. Szklarnia przeciętna. 3.Przedpokój+Salon-Całkiem przyzwoity. Na drugim zdjęciu widać, że firanka nachodzi na regał z książkami. Brakuję mi jakiegoś obrazu na ścianie między telewizorem i kanapą. (może jest, ale na zdjęciu tego nie pokazałeś) Kolory OK. ![]() 4.Kuchnia-Babcia Maria chyba oszczędza na tapecie :p W salonie jest taka sama tylko, że z panelami na ścianie. Ogólnie jest dobra. Mam zastrzeżenie, otóż na piekarnik zwisa firanka. 5.Łazienka-Bardzo mała. Rozumiem, że umywalka się nie zmieściła. Widzę tylko toaletę niepasującą do nowoczesnego prysznica. 6.Sypialnia-Normalna, przeciętna. Obraz mi nie pasuje. Podsumowanie: Mały i przytulny- te dwa słowa w pełni opisują ten domek. Najbardziej podoba mi się to, że tak jak ja budujesz bez dodatków z neta. Za to duży "+". Moja ocena: 8/10. (wzięłam pod uwagę to, że jesteś początkującym, tak jak ja) Pozdrawiam : xmartkax Ostatnio edytowane przez xmartkax : 01.12.2008 - 17:47 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|