![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetnie powiedziane.
Tam jest przeuroczo, romantycznie i tak spokojnie. Szczerze mówiąc to chciałabym iść do takiego parku na spacer. Ten park wyglada tak naturlnie, że moznaby pomśleć, że to są zdjecia rzeczywistego obiektu. W ogóle uwielbiam Twoje "tereny zielone". Ocena: 1000000000000000000000/10 |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Chyba sobie wydrukuje i ołtarzyk zrobię.... ![]() Ktoś gdzieś, kiedyś pisał, żeś mistrzu w dziedzinie robienia ogrodów i miał rację. Świetnie wykonane, bardzo realistycznie wygląda i ma taki fajny 'odludny ale miejski' klimacik. Respect ogromniasty. |
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Doskonały projekt.
100/10 |
![]() |
#24 |
|
![]()
Jeśli widzę przepięknie skomponowaną roslinność, morze barw i urokliwe, klimatyczne zakątki to od razu wiem, że to musiała być Twoja robota. Outdoor masz opanowany do perfekcji i moim zdaniem nikt na forum nie dorównuje Ci w tej kategorii. To już drugi projekt na forum, który przypomina mi o ostatnich wakacjach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Po prostu cudo... .
Fajnie całe to wyglada na park bo nasadziłeś dużo drzew kwiatów itp. Bradzo fajnie prezentuja sie te łudeczki... . 10/10 |
![]() |
#26 |
|
![]()
Ślicznie....
Bardzo duuużyyy teren, a świetnie skomponowany. Dużo najróżniejszych roślin, całość wygląda świetnie. Aż zazdroszczę, twoim simom, że mają do dyspozycji ten park ![]() 10/10
#27 |
|
![]()
Jak zwykle perfekcyjne wykonanie, park jest po prostu super. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 15.12.2008 - 15:36 |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Mistrzu! ^^
Patrzem, patrzem i widzę ... Dzieło Mistrza Ogrodów! Piękne, Boskie ! Proponuje zmianę nicka na: Mistrz Ogródów. Albo chociaż pod nickiem < Ploossi > xPP 10/10
#29 |
Guest
|
![]()
Ale Zajefajny park,
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Ten wodospad jest cudny