|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki wszystkim za ocenki! :**
Tak se właśnie myśle, gdzie ja zbudowałam drugi domek, bo nie mogę go znaleźć xD A zrobiłam bym zdjęcia i wystawiła ^^ Kubuss - Właśnie oglądałam Twoje zdjęcia . Całkiem inaczej Cie Sobie wyobrażałam ^^ A napoczątku myślałam, że jesteśś kobietąą . Pozdr.
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
-,-
Domek bardzo ładny,podoba mi się-przytulny,kolorowy,dopracowany,brakuje mi firanek na niektórych oknach i ten wiejski płot wszystko psuje-kompletnie nie pasuje do tego,co widzimy w środku No i te zdjęcia...lupa to za mało...ludzie,róbcie je za pomocą FRAPSA,a potem lekko obrabiajcie w programie graficznym-nie dość,że będzie wszystko wyraźnie widać,to jeśli ładnie domek zaprezentujecie,to i łatwiej będzie kogoś do projektu przekonać
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Bryła: Klocek! ; ]
Nie wiem, co tu jeszcze napisać
|
|
|
#14 |
|
|
Ojejciu, ale sliczniutki... badzo mi sie podba... mogę sie tam wprowadzić?
Ocena: 10/10 EDIT: Bryła Ci taka klockowata wyszła, ale na poczatku tego nie zauważyłam z powodu ślicznego ogródeczka. |
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Bryła prosta, kolory nie bardzo do siebie pasują. Ogród jest taki sobie
Korytarz/salon - to na stoliku to tv? kuchnia jest fajna, w sypialni nie podoba mi sie pokrycie ścian, w łazience kwiat nad wanną - troche brzydko to wygląda. Ogólnie domek jest nawet fajny.
|
|
|
#16 |
|
|
nie podoba mi się ksształt bryły, zwykły kwadrat.
ale domek jest dosyć miły i prztulny. lubię takie. 9/10 |
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Jejku, jakie to małe, nie sądziłam, że można zbudować aż tak filigranowe domki. Wewnątrz jest przytulnie, nowocześnie i ślicznie, brakuje mi tylko firanek. Z zewnątrz jest... no jak? Brzydko. Sorki ale to już na prawdę nudne, oglądanie zwykłych kwadratów
(na dodatek ze ścianami z drewna?). Może gdyby dach był płaski, byłoby lepiej. Ogród też dosyć chaotyczny. Jakby to zmieścić w kilku słowach to wnętrze 9/10, zewnętrze 3/1012/20 czyli 60% |
|
|
#18 |
|
Guest
|
malutki domeczek ale jednak wszystko się mieści w nim, bardzo ładny i przytulny 10/10
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Domek jest malutki taki przytulny. Po prostu cudowny. W sam raz dla jednego sima. Sama chętnie bym w nim zamieszkała. 10/10
Ps: Co robi ten liść w ścianie przy telefonie? |
|
|
#20 |
|
Guest
|
świetny, gdybym tylko miała dwójkę na komp. to bym ściągnęła
ślicznie urządzony i ładnie prezentuje się na zewnątrz1o/1o |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |