Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2008, 09:56   #1
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Home, Sweet Home" by haughton

Dom średnio mi się podoba, bryła ok, ale wnętrza już nie. Wewnątrz domu panuje ścisk, nie ma przestrzeni, tych mebli, dodatków jest po porostu za dużo. Dobrze ze zachowałeś w każdym pomieszczeniu styl, którym zacząłeś budować, podoba mi się on. Ale z tymi kominkami, piecykami to już z leksza przesada, doliczyłem się aż 5. chyba, że któryś pominąłem. Ogrodu nie widać pod tą warstwą śniegu, widać tylko sosny, krzaki i jakieś niezidentyfikowane chwasty. Ocena: 6/10.

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.12.2008, 11:20   #2
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: "Home, Sweet Home" by haughton

Nieco się zjeżyłam i to nie dlatego, że dom nie do końca wszystkim się podoba - nie musi, bo są gusta i guściki a o gustach kulturalne osoby nie dyskutują. Ale dlatego, że:

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Ale z tymi kominkami, piecykami to już z leksza przesada, doliczyłem się aż 5. chyba, że któryś pominąłem.
Jak drogi Kubo wyobrażasz sobie zatem utrzymanie ciepła w górskiej zimowej posesji oddalonej od cywilizacji - wolałbyś kaloryferki?
Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post

Ogrodu nie widać pod tą warstwą śniegu, widać tylko sosny, krzaki i jakieś niezidentyfikowane chwasty.
Kubuss - siliłeś się na krytykę, ale trochę nie wyszło. Pragnę przypomnieć, że tam panuje ostra zima i przy takim klimacie z zasady roślinek nie widać.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania