![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Klimat świetny...nie wiem dlaczego mam wrażenie, że jedyną normalną osobą jest na razie Natalie xD Mam już swoje zdanie na temat "co będzie dalej", ale go nie ujawinię
![]() Zdjęcia...boskie! Nie są przesadzone, ale oddają klimat calego fs. Co tu więcej napisać? Ocena - 10/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
czepiajacie się tej sukienki, oj czepiajcie.
zresztą, wszystko się wyjaśni w kolejnym odcinku. dzięki za oceny, nie spodziewałam się aż tak pozytywnych, ale cieszę się że tak jest x} kolejny odcinek, myślę że jak się uda to w przyszły weekend. coś mało osób interesuje się tym `dziełem` =d
![]() |
#13 |
|
![]()
Jak to mało
![]() Poczekaj aż napiszesz więcej ![]() Jak każdy kolejny odcinek będzie równie dobry jak prolog, to ja się boję, że im miejsca na serwerze zabraknie z powodu komentarzy w Twoim temacie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 18
|
![]()
Lorette - to że ktoś nie pisze komentarzy nie znaczy ,że nie czyta
![]() Prolog bardzo mi się spodobał. Zawsze lubiłam te klimaty. Zdjęcia zrobione profesjonalnie, tekst napisany bez żadnych błędów. I się do niczego nie przyczepię ![]() Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Flash- daruj se juz kobieto zebro.
Nie wiem, chyba jeszcze nie oceniałam fs? Fajna fabuła. I ta księżniczka, która chciałaby być normalną nastolatką. To dopiero pierwszy odcinek, więc bez oceny liczbowej. Ocenię po drugim odcinku. No i boskie zdjęcia, Chanel ![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Van - Ciekawe, zachęca do czytania - np. mnie bardzo zaciekawiło, o co chodzi z tą "księżniczką". Nie wiem, jakoś zaintrygowało mnie to jej przebranie się ;]
No i ta szkoła - dlaczego nie chce tam chodzić? Mam nadzieję, że się wyjaśni w kolejnych odcinkach, które chętnie przeczytam =D Ech, Vanilla, przy tobie zaczynam mieć kompleksy... Chanel - świetne zdjęcia, profesjonalne, etc. etc ;p I bardzo ładny wystrój, zadbałaś o szczegóły. Nie ma się do czego przyczepić :] Brawo, dziewczyny. Widzę, że spodobał się wam sposób "kilka osób bawi się w 1 fs" xD |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A więc:
Tekst bardzo dobry, dopracowany. Świetne opisy. Dialogi tylko troszkę mniej xD Zdjęcia boskie XD Ogółem FS sprawia dobre wrażenie. Wątek już mi się podoba xD Liczbowo ocenię po 3 odcinku, ale jeśli niczego nie zawalicie, to już mogę powiedzieć, że będzie 10/10 xDD |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Daj śmiało 10/10, ten duet nigdy nie zawali =D
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Kociaczku, to totalna kompromitacja. Wróżymy zawód scenarzystki komedii romantycznych. Usnęłyśmy na klawiaturze, ogarnij się złotko, to nie twój świat, pisz o tym cio zniasz i roziumiesz. Nie chcemy po tobie jeździć, ale to nie twoje te klimaty. Pamiętnik Sfrustrowanej Modelki czy coś w ten deseń było mega. To ssie na maksa.
![]() |
#20 |
|
![]()
Kolejny wyrób Flaszopodobny?
Aż żal.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|